Skip to main content

GSP: Toţi angajaţii Telekom Sport vor fi concediaţi! 130 de oameni. Ce mesaj au primit pe mail

 
GSP: Toţi angajaţii Telekom Sport vor fi concediaţi! 130 de oameni. Ce mesaj au primit pe mail

Restructurări masive la postul de televiziune Telekom Sport. Angajaţii postului de televiziunea au fost anunţaţi în această dimineaţă că urmează să fie daţi afară, printr-un mail din partea sindicatului, scrie GSP.ro.

Publicitate

Toţi angajaţii, adică 130 de oameni, vor fi disponibilizaţi de la postul de televiziune.

Printre posturile restructurate, scrie GSP.ro apar: un manager de proiect, 7 comentatori TV, 6 prezentatori de televiziune, 8 reporteri, 4 editori, 3 redactori, 6 editori de imagine, 7 operatori de imagine şi 9 producători audio-video.

Mailul primit de angajaţi a venit nu de la managementul companiei, ci din partea sindicatelor.

Mesajul primit prin mail de către angajaţi, alături de tabelele cu posturile restructurare:

"Soluţia organizării pe această activitate nu e una eficientă şi nu livrează rezultatele necesare, nefiind în linie cu realizarea targetelor şi obiectivelor. Contextul economic nu creeză oportunităţi de menţinere şi creştere a activităţii."

Anunţul primit de anajaţii Telekom Sport vine la o zi după ce compania Telekom a făcut public faptul că va restructura 692 de poziţii din toată compania.

Ce se întâmplă cu postul TV Telekom Sport?

Conducerea televiziunii nu i-a anunţat oficial pe angajaţi că vor rămâne fără job-uri, dar pe holurile televiziunii se discută despre trecerea acestora către Look Sport, mai scrie GSP.

Angajaţii pleacă, dar postul TV continuă să emită?

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Telekom au precizat că "acestea vor continua sa difuzeze continut sportiv si emisiuni tematice de calitate, pe care clientii le vor putea urmari in continuare".

Poziţia integrală Telekom pentru Paginademedia.ro:

“Telekom Romania a anuntat ieri intentia de a restructura 692 de pozitii la nivelul grupului de companii.
Pozitiile care urmeaza sa fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de business ale companiei, in linie cu strategia de simplificare si digitalizare.

În ceea ce priveste canalele Telekom Sport, acestea vor continua sa difuzeze continut sportiv si emisiuni tematice de calitate, pe care clientii le vor putea urmari in continuare.”

Telekom România a anunţat încă de ieri, printr-un comunicat de presă, că urmează să restructureze 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi. Este vorba despre 438 de poziţii din cadrul Telekom Romania Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A..

„Poziţiile care urmează să fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de business ale companiei, în linie cu strategia de simplificare şi digitalizare. În cadrul procesului de restructurare, Telekom Romania va aplica măsurile de protecţie socială, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Evaluarea performanţei va fi utilizată ca criteriu în departajarea angajaţilor care ocupă poziţii similare”, au menţionat reprezentanţii companiei în anunţul de ieri.

„Optimizarea proceselor, automatizarea şi introducerea de roboţi într-o serie de procese interne sunt câteva dintre priorităţile companiei în toate ariile operaţionale, cu progrese semnificative până acum în ariile de IT, Tehnologie, Financiar şi Logistică”, menţionează Telekom.

„Telekom Romania îşi propune să continue creşterea vânzărilor prin intermediul canalelor online în următorii trei ani. De asemenea, gradul de adopţie a noii aplicaţii de management al contului, MyAccount Telekom, este în creştere în rândul clienţilor, asigurându-le acestora o gestionare mai uşoară a contului şi a serviciilor utilizate.

În viitor, clienţii vor putea să identifice şi să soluţioneze diverse deranjamente online, mai uşor şi mai rapid”, au mai adăugat reprezentanţii companiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paulica, Puiu, Jimmy Paulica, Puiu, Jimmy
    Mare atenție!!!
    Enachescu nu are prieteni !!! Săbau e doar un ***. ***
  • Tibi Tibi
    "„Telekom Romania îşi propune să continue creșterea vânzărilor prin intermediul canalelor online în următorii trei ani." :)))))))))))))))))))))))))))) Ani de zile am incercat sa LE DAU bani pe porcaria aia de aplicatie ca sa vad meciurile si care NU MAI MERGEA. Aveau un *** de plug in care oricum nu mergea, le-am scris mail ca vreau sa le dau bani dar nu le merge *** si nu mi a raspuns NIMENI :)))))) iar ei vor sa creasca vanzarile online HAHAHAHAHAHA
  • Aurel Copaciu Aurel Copaciu
    Pentru Șefu: scriai ca " Vlad Enachescu "Managerul" lui pește a șters-o la țanc la CSM București. Știa ce va urma și a lăsat baltă echipa" , pai adu-ti aminte ce nenorociri a facut inainte la Telesport si cum a dat afara angajatii, iar pe TVR i-a lasat fara bani din cauza meciurilor si a pus pe butuci aceste 2 televiziuni. Sa nu mai punem la socoteala cum la Telekom Sport a dat afara oameni dupa bunul plac ca sa faca loc favoritelor si favoritilor lui si ai lui Alexandru Sabau, un anonim facut sef peste noapte pentru simplul fapt ca ii e prieten. Doar ca in viata nimic rau nu ramane nepedepsit.
  • Diana Covaliu Diana Covaliu
    Scria cineva ca " Vlad Enachescu. "Managerul" lui pește a șters-o la țanc la CSM București. Știa ce va urma și a lăsat baltă echipa pe care a prăbușit-o. " Ar trebui spus si ca Alexandru Sabau este omul de incredere al fostului manager Telekom Sport si omul care a angajat pe criterii non profesionale in cazul fetelor cu complicitatea lui Vlad Enachescu. Vorba cuiva de mai jos, Enachescu si Sabau au *** Telekom Sport de zeci de mii de euro cheltuiti pe deplasari in strainatate in interes propriu, iar rezultatul jurnalistic a fost zero, ca si audienta.
  • Ionut Ionut
    Telekom Sport va continua sa emită pentru firmele mici de cablu pe care emit contracost însă va transmite competiții direct preluate de la Look tv comentarii tot va fi preluat
  • Sefu' Sefu'
    Din toată povestea asta care pute a faliment răsunător e de admirat lașitatea marelui deontolog Vlad Enachescu. "Managerul" lui pește a șters-o la țanc la CSM București. Știa ce va urma și a lăsat baltă echipa pe care a prăbușit-o. În aproape zece ani, Telekom Sport a cheltuit pe drepturi TV peste 150 de milioane de euro, iar Enachescu a voiajat în strainatate cam jumatate din timp. Mai puneti si o leafa de 13.000 de euro pe luna. In mare, si o buna parte din "vedetele" postului s-au saturat de schimbat avioanele precum ciorapii. Un hiperlux care nu i-a mai pacalit pe nemtii prostiti cu atritie de clienti in schimbul unot audiente zero.
  • Caine Rau Caine Rau
    Telekom Sport este un dezastru financiar explicabil doar prin dorinta unor sefi de a se imbogati. Nu exista nicio ratiune pentru care s-au cumparat drepturi tv de zeci de milioane de euro pt o piata unde puteau fi vandute la cel mult jumatate de pret. Acelasi șmen este si la DigiSport, iar TVR are dreptate cand vorbeste despre cartelizarea ofertelor. Sa o.luam mai simplu, cu un exemplu la indemana: Liga I e o marfa proastă care se vinde f scump pe o piata saraca, neconcurentiala. Iar unii o cumpara fara vreo negociere, desi e evident ca nu merita. Este clar ca prin curtile unor manageri TV au crescut niste vile si niste masinute scumpe.
  • Adi Adi
    E bine totusi ca va continua sa existe Telekom sport. După părerea mea, care am si Digi si Telekom, calitate mai buna a programelor, emisiunilor, comentariilor este la Telekom. Nu stiu ce manevre contabile se fac dar dacă va continua sa emită, e clar ca cineva o sa lucreze acolo.
  • mile mile
    chiar asa, meciuri de doi lei, steaua nu mai face rating
  • marian marian
    Razvane , antenistule meciul sa terminat la ora 22 00 cred ca a-i dat-o pe turcesti acum te uiti la canalul nu-ti mai place antenuta
  • Razvan Razvan
    "Paginademedia" de ce nu postati audientele de aseara ,ale meciului ?? Fiindca Pro tv a fost pe locul doi ,dupa Kanal D pe toate categoriile de public!?

Trimite un comentariu

sus