Skip to main content

VIDEO. Selly și Dan Capatos s-au împăcat. Capatos: „Am avut o reacție generată de frustrare”. De unde venea frustrarea realizatorului TV

 
VIDEO. Selly și Dan Capatos s-au împăcat. Capatos: „Am avut o reacție generată de frustrare”. De unde venea frustrarea realizatorului TV

La doi ani după „conflictul” dintre vloggeri și televiziune, Selly și Dan Capatos (realizatorul Xtra Night Show, de pe Antena 1) „s-au împăcat”. 

Dan Capatos: „N-ai cum să nu faci greșeli. A fost o greșeală pe care o recunosc. Fi-miu e fanul lui Selly. Mi-a plăcut că Selly și-a apărat breasla.”

Publicitate

Capatos a explicat că nu era supărat pe vloggeri, ci pe „advertiserii” care-l „obligau să-și omoare un produs (n.r. - Un show Păcătos). Mă obligau pe mine să reinventez emisiunea, iar pe Ilie - care dădea limbi la cactus, îl lăsau așa.”  

„Aceiași advertiseri susțineau oameni din zona de „vlogging” cu un conținut sau cu o parte de conținut la fel de îndoielnică precum și a mea”, a mai spus Capatos. 

De ce împăcarea are loc acum, la doi ani de la conflict? 

Andrei Șelaru (Selly) a pierdut un pariu cu un prieten și a primit o pedeapsă. Pedeapsa pentru Selly: să se împace cu toate persoanele cu care s-a certat pe internet. În acest caz, unul dintre oameni a fost Dan Capatos. 

Selly a postat un interviu video cu Dan Capatos. Printre altele fostul realizator al emisunii Un show păcătos (acum Xtra Night) a spus că:

Ieșirea mea de acum doi ani a fost generată de frustrare. Emisiunea în direct are și avantaje și dezavantaje. N-ai timp de gândire sau de montat: ce s-a zis, s-a zis”, spune Dan Capatos despre ieșirea de acum doi ani la adresa vloggerilor. 

Cei doi au discutat despre conflictul pe care l-au avut în urmă cu doi ani, când mai multe afirmații, făcute live de Capatos, au starnit un scandal între vloggeri și TV.

„Vloggerii au impresia că sunt haioși. Majoritatea dintre ei sunt niște triști mâhniți”, spunea Capatos, în direct, la Antena 1.

Acum, Capatos recunoaște ce a stat în spatele cuvintelor pe care le-a spus în direct, pe TV:

Eram frustrat pentru că trebuia să îmi omor un produs (n.r. - Un show Păcătos) la care muncisem 10 ani. N-ai cum să nu faci greșeli. A fost o greșeală pe care o recunosc. 

Emisiunea în direct are și avantaje și dezavantaje. N-ai timp de gândire sau de montat: ce s-a zis, s-a zis.”

De unde venea frustrarea lui Capatos: „Eu îmi cunosc greșelile și exagerările. Trebuie să faci performanță”

Dan Capatos: „Sentimentul de frustrare era generat de faptul că un grup puternic de advertiseri m-au obligat să spun stop și să o iau de la capăt, cu un alt produs.

În momentul în care eu m-am enervat descoperisem că același grup susține oameni din zona de „vlogging” cu un conținut sau cu o parte de conținut la fel de îndoielnică precum și a mea. 

Când vrei să fii pe primul loc și te lupți pentru asta n-ai cum să nu faci greșeli. Eu îmi cunosc greșelile și exagerările, de dragul audienței. Vrem sau nu vrem trebuie să satisfaci gustul publicului. Antena 1 este o televiziune comercială, nu e TVR, trebuie să faci performanță

Publicul, la acea vreme, își dorea tabloid, scandaluri și curvăsăreală. Acest produs nu mai putea merge mai departe, așa cum era. Eu cu ideile respective, bune sau proaste, eram lider de piață. 

Aceiași advertiseri mă obligau pe mine să reinventez emisiunea, iar pe Ilie, care dădea limbi la cactus, îl lăsau așa. 

Toată lumea a înțeles că e un atac la voi. Fi-miu e fanul lui Selly.”

VIDEO. Selly: M-am împăcat cu Dan Capatos

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu