Skip to main content

TVR vrea să promoveze Cerbul de Aur cu vloggeri și influenceri

 
TVR vrea să promoveze Cerbul de Aur cu vloggeri și influenceri

Cerbul de Aur va fi promovat și cu ajutorul influencerilor. Cel puțin așa își propune postul public de televiziune pentru festivalul pe care îl organizează în acest an.

Publicitate

Ideea a fost deja discutată în ultimul Comitet Director al TVR, iar decizia a fost luată.

"Se aprobă începerea negocierilor în vederea selecţiei de influenceri (bloggeri/vloggeri) care vor asigura promovarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur în mediul on-line, prin intermediul blogurilor/vlogurilor personale", se arată în hotărârea Comitetului Director, intrată în posesia Paginademedia.ro .

Potivit aceleiași hotărâri, sursa de finanțare va fi "bugetul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, surse proprii."

Pentru conceptul de creație pentru promovare, TVR va lucra cu un partener extern. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, nu a fost stabilită firma, doar a fost aprobată ideea de principiu.

"Se aprobă încheierea unui contract privind achiziţia de servicii de realizare concept de creaţie şi comunicare, inclusiv execuţie şi implementare copy-uri pentru promovarea Festivalului Cerbul de Aur 2019", se arată în Hotărârea ultimului Comitet Director.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Doinita o echipa de zgomote...insistă să dezgroape o fosila din jurasic. Doar fosila la fosile trage. Cineva v-a păcălit că va pricepeți la televiziune, când de fapt voi erați calificați pt spatii verzi la primărie? Ce păcat! Așteptăm cu ardoare audiențele de la cerb. Presimt un 0.7 vârf...

Trimite un comentariu