Skip to main content

PE SCURT. Platforma Antena Play vine cu un update. Ce funcții noi aduce

 
PE SCURT. Platforma Antena Play vine cu un update. Ce funcții noi aduce

PE SCURT. Platforma Antena Play, deținută de trustul Intact, vine cu un update și aduce noi funcții. 

Mai nou, aplicația poate fi rulată și cu dispozitive Chromecast și AirPlay, informează reprezentanții trustului. 

Publicitate

Odată cu noul update, playerul permite „skip” de 10 secunde pentru videoclipuri şi pãstreazã „watch time-ul” vizionãrii precedente, la fel ca Netflix.

„O altã funcție utilã, având în vedere volumul mare de materiale video, emisiuni sau seriale, este păstrarea unui listing din clipurile urmãrite dar nu pânã la capãt, astfel încât sã poţi relua vizionarea din punctul în care ai rãmas”, notează Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Antena Play are peste 1,3 milioane de descãrcãri pe Smart TV, Android şi iOS, completează aceeași sursă. Nu precizează însă câți sunt clienți plătitori.

Cât costă Antena Play?

Sunt mai multe variante de plată:

  • Costul unui abonament Antena Play, cu plata prin card, este de 10 lei pe lună
  • La abonamentul prin SMS și Paypal, costul este de 3 euro plus TVA pe lună

„De menționat că platforma este dezvoltată integral de echipa Digital Antena TV Group”, mai spune sursa citată. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Un player primitiv, nu se pot vizualiza sezoane mai vechi (ex: Asia Express sezon 1, 2, Te cunosc de undeva sezoane mai vechi, etc...), multe lipsuri (calitate slaba, blocaje,). Emisiunile sunt foarte bune, se vede ca s-au investit in ele bani, energie si suflet - pacat de munca celor care au contribuit la show-uri. pesedeii mei, hai ca se poate mai bine!
  • *** de la telekom mi-au pus pe factura antenuta play fara sa cer asa ceva si sa platesc 20 lei in secunda doi am sunat si am reziliat contractul eu nu platesc pentru acesti manipulatori niciun sfant sa se duca ........ asa ca se poate dezvolta pe banii altora , asa ca de doua zile m-am mutat la Digi .

Trimite un comentariu