Skip to main content

Vocea României, premiera în prima parte a lunii septembrie. Când începe

 
Vocea României, premiera în prima parte a lunii septembrie. Când începe

Ca şi în anii trecuţi, Pro TV începe devreme show-ul Vocea României. Cel de-al nouălea sezon al serialului va avea premiera pe 6 septembrie, potrivit grilei de programe.

Publicitate

Show-ul va fi difuzat ca şi până acum vinerea, de la ora 20.30.

Pro TV anunţă că sezonul 9 vine şi cu schimbări în ceea ce priveste structura formatului. Anul acesta, show-ul Vocea României va avea 8 ediţii de audiţii pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediţie de confruntări şi 3 show-uri live - 2 semifinale şi marea finală.

Anul trecut au fost şapte runde de audiţii, patru ediţii de confruntări, două de knockout-uri şi trei show-uri live (2 semifinale plus finala)

Aminitm căîn noul sezon Vocea României vine cu o schimbare de juriu. Horia Brenciu, fost jurat X Factor, a revenit în emisiune după patru ani. El vine în locul Andrei, care a ocupat locul de jurat timp de un sezon.

Pe lângă Brenciu, show-ul îi va avea juraţi pe Tudor Chirilă, Smiley şi Irina Rimes.

Show-ul a debutat anul trecut în aceeaşi perioadă, pe 7 septembrie (audienţele AICI).

Citeşte şi:

Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Razvam in curand , cand anunta antena , de unde sa stie paginademedia , cred ca toate se asteapta una pe alta sa vada in ce zile se baga cate o emisiune sau serial sa vada cum le aseaza dar toate in curand , dupa cum se vede vara se prelungeste si va fi greu cu audienta pentru orice televiziune , vocea se stia ca va fi vinerea ,
  • Razvan Razvan
    E bine ca debuteaza mai devreme ! Astept sa postati si cand debuteaza serialul Sacrificiul!

Trimite un comentariu

sus