Skip to main content

Vocea României, premiera în prima parte a lunii septembrie. Când începe

 
Vocea României, premiera în prima parte a lunii septembrie. Când începe

Ca și în anii trecuți, Pro TV începe devreme show-ul Vocea României. Cel de-al nouălea sezon al serialului va avea premiera pe 6 septembrie, potrivit grilei de programe.  

Publicitate

Show-ul va fi difuzat ca și până acum vinerea, de la ora 20.30. 

Pro TV anunță că sezonul 9 vine și cu schimbări în ceea ce priveste structura formatului. Anul acesta, show-ul Vocea României va avea 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live - 2 semifinale și marea finală.

Anul trecut au fost șapte runde de audiții, patru ediții de confruntări, două de knockout-uri și trei show-uri live (2 semifinale plus finala)

Aminitm căîn noul sezon Vocea României vine cu o schimbare de juriu. Horia Brenciu, fost jurat X Factor, a revenit în emisiune după patru ani. El vine în locul Andrei, care a ocupat locul de jurat timp de un sezon. 

Pe lângă Brenciu, show-ul îi va avea jurați pe Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes. 

Show-ul a debutat anul trecut în aceeași perioadă, pe 7 septembrie (audiențele AICI).

Citește și: 

Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Razvam in curand , cand anunta antena , de unde sa stie paginademedia , cred ca toate se asteapta una pe alta sa vada in ce zile se baga cate o emisiune sau serial sa vada cum le aseaza dar toate in curand , dupa cum se vede vara se prelungeste si va fi greu cu audienta pentru orice televiziune , vocea se stia ca va fi vinerea ,

Trimite un comentariu