Skip to main content

Emisiunea lui Virgil Ianțu revine cu un nou sezon. „Câștigă România!” va avea și două reguli noi

 
Emisiunea lui Virgil Ianțu revine cu un nou sezon. „Câștigă România!” va avea și două reguli noi

Virgil Ianțu revine cu un nou sezon „Câștigă România!”, la TVR 2. Concursul de cultură generală, care a ajuns la sezonul șase, va fi difuzat în toamnă, anunța reprezentanții postului. 

Publicitate

Emisiunea vine cu două reguli noi:

  • O variantă ajutătoare în plus, pentru acest sezon. Pe lângă „Întreabă un prieten”, va fi și varianta „Scoate-mă din județ”. Este o variantă ajutătoare în caz de blocaj și poate fi folosită o singură dată de către concurenţi.
  • Fie că iese din concurs la finalul rundei întâi sau al celei de-a doua runde, concurentul eliminat va mai avea o posibilitate de câştig. Acesta trebuie să răspundă la o ultimă întrebare cu un grad de dificultate ceva mai scăzut.

„Premiile de consolare" vor fi de 200 lei pentru runda întâi şi de 400 pentru runda a doua”, a spus Diana Pascal, producătorul emisiunii.

Virgil Ianțu, prezentantorul show-ului:

Nu-mi vine să cred că au trecut deja cinci sezoane. Suntem acum o echipă sudată şi dăm startul filmărilor cu bucurie şi încredere. Competiţia se anunţă mai antrenantă, cu noi provocări şi noi premii. Mulţumim publicului că ne este alături şi îi aştept pe toţi la o nouă şi proaspătă ediţie Câştigă România!”, a spus Virgil Ianţu.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Emisiunea e trasă de.păr rău de tot. Paradoxal, întrebările sunt provocatoare, dar stilul de a se lălăi al lui Ianțu, lipsa completă de spontaneitate și glumițele de doi bani te pierd ca spectator. Producătoarea chiar nu poate să taie din timpii morti si din platitudini, să impuna un ritm mai alert?
  • Manâncă și Ianțu o pâine si albă, și cu unt de la TVR. La ce să ne asteptam de la Doina Gradea si de la Carla Tompea Haralambie? Atit pot ele. Si pot cam de multă vreme.
  • TVR a ramas o vacă de muls pentru Iantu. Oare a facut cineva un calcul, cat sunt costurile emisiunii si cat produce, încasează? Dar, cum sa faca TVR asa ceva?

Trimite un comentariu