Skip to main content

Emisiunea lui Virgil Ianţu revine cu un nou sezon. „Câştigă România!” va avea şi două reguli noi

 
Emisiunea lui Virgil Ianţu revine cu un nou sezon. „Câştigă România!” va avea şi două reguli noi

Virgil Ianţu revine cu un nou sezon „Câştigă România!”, la TVR 2. Concursul de cultură generală, care a ajuns la sezonul şase, va fi difuzat în toamnă, anunţa reprezentanţii postului.

Publicitate

Emisiunea vine cu două reguli noi:

  • O variantă ajutătoare în plus, pentru acest sezon. Pe lângă „Întreabă un prieten”, va fi şi varianta „Scoate-mă din judeţ”. Este o variantă ajutătoare în caz de blocaj şi poate fi folosită o singură dată de către concurenţi.
  • Fie că iese din concurs la finalul rundei întâi sau al celei de-a doua runde, concurentul eliminat va mai avea o posibilitate de câştig. Acesta trebuie să răspundă la o ultimă întrebare cu un grad de dificultate ceva mai scăzut.

„Premiile de consolare" vor fi de 200 lei pentru runda întâi şi de 400 pentru runda a doua”, a spus Diana Pascal, producătorul emisiunii.

Virgil Ianţu, prezentantorul show-ului:

Nu-mi vine să cred că au trecut deja cinci sezoane. Suntem acum o echipă sudată şi dăm startul filmărilor cu bucurie şi încredere. Competiţia se anunţă mai antrenantă, cu noi provocări şi noi premii. Mulţumim publicului că ne este alături şi îi aştept pe toţi la o nouă şi proaspătă ediţie Câştigă România!”, a spus Virgil Ianţu.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sefu' Sefu'
    Emisiunea e trasă de.păr rău de tot. Paradoxal, întrebările sunt provocatoare, dar stilul de a se lălăi al lui Ianțu, lipsa completă de spontaneitate și glumițele de doi bani te pierd ca spectator. Producătoarea chiar nu poate să taie din timpii morti si din platitudini, să impuna un ritm mai alert?
  • dan petrea dan petrea
    Manâncă și Ianțu o pâine si albă, și cu unt de la TVR. La ce să ne asteptam de la Doina Gradea si de la Carla Tompea Haralambie? Atit pot ele. Si pot cam de multă vreme.
  • Adi Adi
    TVR a ramas o vacă de muls pentru Iantu. Oare a facut cineva un calcul, cat sunt costurile emisiunii si cat produce, încasează? Dar, cum sa faca TVR asa ceva?

Trimite un comentariu

sus