Skip to main content

STRATEGIE. Disney va face pachet din platformele Disney+, ESPN și Hulu. Totul va costa cât un abonament Netflix

 
STRATEGIE. Disney va face pachet din platformele Disney+, ESPN și Hulu. Totul va costa cât un abonament Netflix

Războiul platformelor de streaming. Disney pregătește lansarea noului concurent Netflix pentru această toamnă și anunță totodată și un pachet în care vor intra nu mai puțin de trei platforme de streaming, care vor costa fix cât un abonament Netflix Standard, anunță TechCrunch

Publicitate

Variantele sunt următoarele de preț Disney+ vor fi următoarele:

  • Platforma Disney+, despre care se știe deja că va costa 6,99 dolari
  • Sau varianta la „pachet” în care abonatul primește acces la trei platforme: Disney+ESPN+ (platformă de streaming pe zona de sport) și Hulu (o altă platformă de streaming deținută de Disney). Cu mențiunea că Hulu va fi în varianta cea mai ieftină, cea care are și reclame. Pachetul de trei va costa 12,99 dolari, exact cât este și abonamentul Standard al celor de la Netflix. 

De ce două platforme ce oferă conținut de divertisment (pe lângă cea de sport)?

Pentru că Disney+ este gândit ca un produs ce va oferi conținut pentru familie (fără titluri pentru adulți), produs de studiourile Disney, în timp ce Hulu are producții pentru toate targeturile, inclusv cele exclusiv pentru adulți. 

Platforma Disney+ va avea o mulțime de titluri din arhiva Disney-Fox, inclusiv Saga Star Wars, cele mai noi filme din universul Marvel, The Simpsons și clasicele filme Disney

În plus, Disney are în producție noi show-uri originale, printre care câteva seriale cu eroi Marvel și Mandalorian, un serial spin-off al seriei Star Wars.

Platforma Disney+ urmează să fie lansată pe 12 noiembrie în Statele Unite. Europa va avea însă de așteptat. Leful Disney, Bob Iger, a declarat în urmă cu un an că Disney+ va ajunge în Europa și în America Latină abia spre sfârșitul lui 2020. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Știrea ar fi fost de interes doar daca platformele ar fi/vor fi disponibile in Romania. Probabil românii ar trebui să știe că în SUA oamenii vor trebui acum sa se aboneze la mai multe servicii VOD pentru a nu pierde accesul la conținutul preferat. Pentru că Netflix va pierde o serie de productii licențiate in SUA, americanii vor ajunge să plătească vreo 45 de dolari pe lună pe servicii video on demand, cam cat costa prețul mediu al unui abonament de cablu tv peste ocean.

Trimite un comentariu