Skip to main content

Chefii, din nou „la cuțite”. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se pregătesc de un nou sezon

 
Chefii, din nou „la cuțite”. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se pregătesc de un nou sezon

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor fi din nou la cuțite. Cooking show-ul produs de Mona Segall la Antena 1 revine cu sezonul șapte, din toamnă. 

Emiunea revine la formatul „clasic”, după ce în primăvară show-ul a avut o varintă specială - „Chefi la cuțite - Familii la cuțite”. Atunci, au venit în „bucătărie” echipe formate din membrii unor familii. 

Publicitate

Sezonul „pe familii” a fost câștigat de Florin Dumitrescu și familia Băitoi. 

De asemenea, câștigătorul din sezonul șase a fost Mihai Munteanu, concurentul lui Sorin Bontea. 

Cătălin Scărlătescu:

„Acest sezon va fi incredibil, din toate punctele de vedere!”, spune chef Scărlătescu.

Citește și: Chef Bontea a luat trofeul și audiența. Finala Chefi la cuțite, lider pe toate targeturile

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu abia astept chefi la cutite, dar astept si masterchef, a fost emisiunea mea favorita cand erau primii chefi in juriu..., sper sa nu fie iar difuzate in aceeasi zi si ora, sa le putem urmari pe amandoua.
  • mareane, l-ai ajuns pe mile/razvan/putina, el obsedat de antena tu de pro, voi, daca nu sunteti platiti de cele 2 televiziuni, sunteti de tot rasul, nu credeam sa existe asemenea personaje. Va urmaresc de ani de zile, rad de voi de nu mai pot, dar cateodata te apuca plansul cand vezi pana unde poate ajunge cineva.
  • Altceva despre antenuta mai aveti , au mai venit actori la serialul sacrificiul varanului, ceva de mangalita copie, ceva despre gazda lui peste , te cunosc de dupa boscheti , etc , va reamintim ca s-a aprobat banii de la guvern pentru serialul sacrificiul varanului .
  • Traiasca Masterchef , astia sunt mercenari au fugit de la pro cand au auzit ca le scade salariul , de frica ca pro scoate masterchef baga si ei mai repede , sper sa bage serialul pro inainte si pe urma emisiunea , sper sa nu mai mearga ca pana acum sa scada in audiente acestor juratii ca si asa sunt niste aroganti ,

Trimite un comentariu