Skip to main content

VIDEO. Comentatorul Bogdan Socol s-a intors la DigiSport după doi ani. Un comentariu ...fara comentarii. Focul launtric de nestins si infinitul de stari si energii

 
Foto | DigiSport
Foto | DigiSport

VIDEO. Comentatorul sportiv Bogdan Socol a revenit la microfon după doi ani de pauză. Se va auzi tot la Digi Sport, postul pe care l-a lăsat acum doi ani. A revenit cu un comentariu "putin mai atipic", dupa cum el insusi il defineste, la meciul de fotbal Alaves - Levante, din La Liga.

Publicitate

Din comentariul lui Bogdan Socol (transcrierea integrala si video, mai jos):

„Oricat de marunt si de neinsemnat ar vrea unii sa te faca sa pari, in rautatea si meschinaria lor, nimeni si nimic nu poate pacali ceea ce insemni pentru oamenii care conteaza cu adevarat”, a spus Bogdan Socol înainte de startul partidei.

"Focul launtric de nestins si mesajul transmis precum o voce capabila sa genereze un infinit de stari si energii sunt intr-atat de puternice incat ar putea face si o gaura in cer."

De ce a ales aceasta introducere?

Bogdan Socol a explicat, pentru Paginademedia.ro:
"Pregatind meciul, am citit declaratii ale antrenorilor, jucatorilor implicati in meci. Au fost elemente care m-au inspirat. Ei vorbeau de "focul launtric", de faptul ca vor sa fie astazi mai buni decat au fost ieri. Am observat, de exemplu, faptul ca Alaves, in acest sezon, are record de abonati, iar miile de suporteri i-au incurajat. Si eu am primit incurajari de la telespectatori.
Pana la urma, este povestea mea, transpusa in povestea meciului. Am simtit cumva ca mi se potriveste o asa introducere."
Socol a anunţat revenirea şi pe blogul personal, unde a povestit că „ în perioada de pauză am constientizat, mai mult ca niciodata, ca aceasta este menirea mea, aceasta este vocatia mea si acesta trebuie sa fie drumul meu”.

CAT A FOST PAUZA? Ultimul meci comentat la DigiSport de Bogdan Socol a fost in urma cu doi ani, Verona - Lazio. A plecat in concediu de paternitate, dar pe fondul unor neintelegeri cu managementul de atunci si a faptului ca era comentator pe meciuri mai putin importante, si nu pe canalul principal Digisport 1.

În ultimii doi ani, a colaborat cu firme de pariuri sportive: SuperPont.com, Pariuri1x2.ro si apoi ponturisipariuri.com. Socol a avut apariţii şi în emisiunea Exatlon, de la Kanal D. A comentat traseele competiţiei, timp de o luna, în alternanţă cu Cosmin Cernat.

De la revenirea la DigiSport, a comentat meciul Alaves - Levante si, inainte de partida de fotbal, două meciuri de tenis, la Digi Sport 4.

„Nici ca se putea un moment mai bun de a debuta in calitate de comentator al sportului alb decat in primele ceasuri ale zilei in care voi implini 39 de ani”, a scris Socol pe blog.

VIDEO. Introducerea meciului de fotbal Alaves – Levante

Introducerea lui Bogdan Socol (publicata si pe blogul personal)

"Oricat de marunt si de neinsemnat ar vrea unii sa te faca sa pari, in rautatea si meschinaria lor, nimeni si nimic nu poate pacali ceea ce insemni pentru oamenii care conteaza cu adevarat.

Cei care te sustin neconditionat, te iubesc si iti apreciaza eforturile de a fi mereu mai bun azi decat ai fost ieri. O eticheta de „cel mai bun” sau „cel mai mare” pusa artificial nu inseamna nimic pentru oamenii care pretuiesc mai mult decat orice talentul pur, pasiunea si dorinta si puterea de a munci indiferent de obstacolele puse in calea ta.

Si asta pentru ca focul launtric de nestins si mesajul transmis precum o voce capabila sa genereze un infinit de stari si energii sunt intr-atat de puternice incat ar putea face si o gaura in cer.

Cand ai in spatele tau mii si mii de oameni care cred cu tarie in valorile pe care le promovezi si nu iti inseli niciodata meseria, doar vazduhul nesfarsit poate fi limita.

Un lucru este cert: de acum incolo, nimic nu va mai fi ca inainte. Pentru ca Spectacolul s-a intors.

Sunt Bogdan Socol si va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi in startul acestei noi aventuri din La Liga, la meciul Alaves – Levante."

Carte de vizită

Socol şi-a inceput cariera sportivă la redacţia de sport a TVR, în anul 2000, iar apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV şi GSP TV.

Bogdan Socol a intrat în echipa Digi Sport încă de la începuturile proiectului. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

Are în spate 15 ani de comentariu sportiv şi a adunat 2210 meciuri de fotbal din spatele microfonului.

Ultimul meci comentat la DigiSport de Bogdan Socol a fost in urma cu doi ani, Verona - Lazio. A plecat in concediu de paternitate, dar pe fondul unor neintelegeri cu managementul de atunci si a faptului ca era comentator pe meciuri mai putin importante, si nu pe canalul principal Digisport 1.

În ultimii doi ani, a colaborat cu firme de pariuri sportive: SuperPont.com, Pariuri1x2.ro si apoi ponturisipariuri.com. Socol a avut apariţii şi în emisiunea Exatlon, de la Kanal D. A comentat traseele competiţiei, timp de o luna, în alternanţă cu Cosmin Cernat.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Marian George Marian
    bravo
    ce comentatori lame are telekom sport ati observat???
  • Fan Atletico Fan Atletico
    Imposibil de ascultat acest "comentator"!!! De ce naiba l-o fi luat Digi inapoi? Plecand, le facuse un mare bine. Acum iar o sa fie meciuri in care nu voi putea asculta zgomotul de fond, ca trebuie sa inchizi de tot sonorul sa nu te zgarie pe urechi frustratul asta, care se crede cel mai tare comentator! Pe mine m-a nenorocit la meciul lui Atletico, din prima etapa a Spaniei.
  • Dani Dani
    Chiar acum ma uit la reluarea meciului, deși a trecut aproape o săptămâna ma uit la reluare pentru ca comentează Bogdan Socol. Sper ca digi sport sa numai facă greșeala să-l piardă din nou.
  • Andrei Andrei
    Uiiii ! Da, Socol are un timbru vocal aparte, dar nu de televiziune. Insa nu asta mi se pare marea problema, ci faptul ca spune numai platitudini. Ceea ce spune el nu se poate numi comentariu. Are Digi o echipa selecta, cu plagiatorul Niculescu, aprodul becalian Naum, acrul Grigoroiu, iar acum a revenit si acest baiat narcisist.
  • ciNicu ciNicu
    Un impostor jalnic, cu aere de mare vedeta. Prestatia lui mi se pare o insulta adusa inteligentei si o agresiune la adresa timpanelor celor ce au ghinionul sa-l asculte.
    Dupa o pauza de doi ani, voi reveni la vizionarea unor meciuri fara sonor, in cazul in care nu gasesc alternativa la Telekom.
  • mile mile
    nu avem aceste posturi , asa ca nu ne afecteaza aceasta gripa
  • geo geo
    A nimerit din lac in put. Adica a plecat ptr ca nu comentat pe Digisport 1 iar la intoarcere a comentat pe Digisport 4 un meci de fotbal oarecare si tenis !
  • teodor teodor
    Bogdan Socol amai comentat și la defunctul boom sport.
  • Adi Adi
    Nu pot să spun decat: ,Dumnezeule Mare! ,, Asta pare mai degrabă a ***! Omul asta are niste probleme.Multe. In afara de dicție!

Trimite un comentariu

sus