Skip to main content

Cupa Mondială de Rugby, din Japonia, transmisă de TVR

 
Cupa Mondială de Rugby, din Japonia, transmisă de TVR

Competiţiile de rugby revin la TVR. Televiziunea Română a semnat un parteneriat cu Federaţia Română de Rugby pentru difuzarea meciurilor Naţionalelor de Rugby în 15 şi Rugby în 7 în competiţii internaţionale şi a unor partide din competiţiile interne, anunţă postul public.

Publicitate

TVR va transmite principala competiţie de rugby din acest an - Cupa Mondială, care se va desfăşura în Japonia, în perioada 20 septembrie – 2 noiembrie..

Postul public va difuza toate meciurile susţinute pe teren propriu de echipa naţională a României în cadrul Rugby Europe Championship, meciurile test ale naţionalei României organizate sub egida World Rugby, dar şi meciuri pe care Stejarii le vor susţine la alte turnee internaţionale.

De asemenea, TVR va transmite SuperLiga CEC Bank (campionatul naţional de rugby), câte un meci pe etapă, semifinalele şi finala, precum şi Cupa României (fazele finale, semifinale şi finala) şi meciurile test al echipei de seniori.

Primul meci din SuperLiga de Rugby, CSA Steaua - SCM Gloria Buzău, va fi difuzat sâmbătă, 31 august, la 10.30 , pe TVR 1 şi va fi comentat de Alexandru Roman.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Cojan Daniel Cojan
    Felicitari pentru transmiterea meciurilor de rugby! Am dori sa stim si noi programul meciurilor care se desfasoara in cadrul cupei mondiale la rugby.
  • Alex Alex
    Deși sunt multi care doar "baga de vina", eu felicit TVR-ul pentru că transmit și alte sporturi. Daca nu, ne-am uita doar la fotbal, pe care îl transmit doar cei care se gândesc la profit. Felicitări TVR!
  • Nicolae Nicolae
    Felicitări TVR pt C.M. de rugby!!!! După ani de programe aiurea în sfârșit ați luat o decizie super!!!!
  • Paco Paco
    Toate parteneriatele sportive cu federatii anonime pe care le semneaza TVR sunt extrem de costisitoare. La un meci obosit de campionat e nevoie de deplasarea a cel putin 40 de oameni pentru 2-3 zile pentru audiente in jur de 0.1. Faceti socoteala pagubei si intelegeti de ce nu se baga alte posturi la licitatii. In tot acest timp redactiile au computere de acum 20 de ani iar studiourile opereaza cu lumini din 1975!
  • The Barbarians The Barbarians
    Alex Roman e ceva rudă cu unul din șefii cei mari ai FR Rugby. Așa se și explică faptul că atârnă pe la toate deplasările naționalei. Plus că îl ia cu el și pe Mihai Dionise, băgăreț de profesie și tăietor de frunze la câini în redacția Sport. Evident, corespondențele celor doi au fost fie inexistente, fie plecăciuni la adresa onor conducerii care a băgat acest sport în ghearele falimentului. Acum, că tot au păcălit CD al TVR să oficializeze combinația, să te ții turism pe bani publici!
  • Adi Adi
    Ce putea sa cumpere TVR ? Cupa mondială care este prima la care NU participa România! Si campionatul național. O competiție inexistentă, organizată prost de aceeasi federație care a rata calificarea la CM. Audiențe? 0.1, hai poate 0.2
  • mile mile
    un lucru foarte bun, sa vada toti romanii, indiferent unde se aboneaza

Trimite un comentariu

sus