Skip to main content

VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reunește pe Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producției

 
VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reunește pe Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producției

Netflix pregătește lansarea, pentru această toamnă (nu au dat o dată exact), a filmului The Irishman, o producție cu buget mare, ce-i reunește pe greii Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci. Film produs și regizat de un alt greu: Martin Scorsese. 

Publicitate

Este un pariu uriaș, o producție despre care presa de peste Ocean spune că Netflix plătește mai bine de un dolar per abonat (are peste 150 de milioane). 

Detaliile The Irishman:

  • Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci joacă în filmul THE IRISHMAN de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.
  • O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.
  • The Irishman este o adaptare a romanului biografic „I Heard You Paint Houses”, semnat de Charles Brand, care are la bază o serie de interviuri cu Frank Sheeran (poreclit „The Irishman”), un fost boss al mafiei. „I Heard You Paint Houses” este primul lucru pe care Jimmy Hoffa i l-a spus lui Sheeran. Acesta este un limbaj codificat folosit de mafie, „To paint a house” („A vărui o casă”) înseamnă a ucide. 
  • Romanul este adaptat de scenaristul Steven Zaillian, cel care a semnat și scenariul pentru Gangs of New York și care a luat Oscar pentru scenariul Lista lui Schindler.
  • Sheeran, care este jucat în film de Robert DeNiro, pretinde că și-a ucis prietenul de-o viață, pe Jimmy Hoffa (jucat de Al Pacino).
  • Producția filmului a fost una extrem de dificilă pentru că a fost nevoie de efecte speciale din plin. Jumătate de film, actorii au fost „întineriți” cu ajutorul efectelor speciale, întrucât acțiunea The Irishman se produce în perioade diferite.

Detalii despre echipa de producție: 

Regizat de: Martin Scorsese
Distribuție: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, Marin Ireland
Produs de: Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich, Randall Emmett
Scenariu de: Steven Zaillian
Director de Imagine: Rodrigo Prieto
Production Designer: Bob Shaw
Costume Designer: Christopher Peterson, Sandy Powell
Editor: Thelma Schoonmaker
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu