Skip to main content

Dragoș Pătraru, proiect video cu Libertatea

 
Dragoș Pătraru, proiect video cu Libertatea
Dragos Patraru

Dragoș Pătraru, și la Prima, și la Libertatea. Realizatorul Starea Nației, de la Prima TV, începe un nou proiect video, „Starea Libertății”, o pastilă în care, în stilul lui caracteristic, va aborda subiecte ale zilei, teme sociale sau politice.

Publicitate

„Starea Libertății” se va vedea din 2 septembrie, de luni până vineri, pe site-ul Libertatea, dar și pe canalul YouTube și pe pagina Facebook ale publicației. 

Dragoș Pătraru este realizatorul emisiunii Starea Nației, difuzată din august 2018 la Prima TV. El realizează emisiunea la Prima TV după ce TVR a încheiat cu scandal contractul cu echipa lui Pătraru, după acuzații de cenzură.

Jurnalistul a început să scrie la ziarul Prahova când avea aproape 18 ani. După câteva luni, a ajuns moderator al unei emisiuni de sport la radio Contact.

Din 2008 a condus postul de televiziune Prahova TV, până în 2012, când a ajuns la România TV, unde din 2013 a început să producă emisiunea Starea nației. De la 1 septembrie 2014, emisiunea Starea nației s-a mutat la TVR. Din 2016 până în 2017, emisiunea s-a mutat la Digi 24, de unde a revenit la TVR, până în iulie 2018.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu