Skip to main content

Dragoş Pătraru pregăteşte un proiect video despre sănătate şi nutriţie. Starea Naţiei revine azi cu un nou sezon

 
Dragoş Pătraru pregăteşte un proiect video despre sănătate şi nutriţie. Starea Naţiei revine azi cu un nou sezon

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Naţiei”, pregăteşte un nou proiect video pe zona de sănătate şi nutriţei. Se numeşte „Starea Sănătăţii” şi va fi difuzat înainte şi după ştirile Prima TV, de la ora 18:00.

Publicitate

De asemenea, emisiunea „Starea Naţiei” revine cu un nou sezon. Începe astăzi, de la ora 22:30, pe Prima TV, anunţă reprezentanţii postului.

Cu ce schimbări vine noul sezon?

„Starea Sănătăţii” va înlocui rubrica „Starea zilei”, care era până acum înainte şi după ştiri.

Va avea o componentă şi pe zona de online. Mai exact, pe YouTube-ul şi pe site-ul Starea Naţiei vor fi difuzate emisiuni săptămânale. În aceste emisiuni vor fi invitaţi şi specialişti din domeniu: medici, antrenori sau nutriţionişti”, a spus Dragoş Pătraru pentru Paginademedia.ro.

„Proiectul va dura 11 luni, iar la final vrem să tipărim şi o carte pe acest subiect”, a mai spus Pătraru.

De ce o astfel de emisiune?

Dragoş Pătraru: „Indiferent daca vrem sa ne ingrasam sau sa slabim, am ajuns sa mancam fara sa ne hranim. Si asa apar toate bolile cu care ne chinuim apoi toata viata. Si pentru ca pe subiect e atat de multa galagie, intretinuta abil cu dezinformari, oamenii renunta sa mai caute, sa-si mai puna intrebari.

Asadar, proiectul este despre cum iti poti schimba viata in bine, prin adoptarea unor obiceiuri alimentare sanatoase. E vorba de preventie, de cum ne ocupam de sanatate cand suntem inca sanatosi.”

Starea Naţiei va avea şi trei rubrici noi, din luna septembrie.

Dragoş Pătraru: „Va aparea in emisiune si o zona de reportaj, dar si una de ancheta, in care vom incerca in doar cateva minute sa vedem drumul unor dosare, cum au fost ele ingropate in timp sau, dimpotriva, cum au aparut pentru ca cineva a avut un interes.”

De asemenea, Pătraru anunţă şi „feţe” noi în emisiune, care „vor apărea pe parcurs”. De asemenea, spune că echipa emisiunii va pune mai mult accent pe „zona de documentare”. Vor continua şi rubricile „tradiţionale”: Vax Populi, Ceasul bun, scenetele, muzica live şi Cafeneaua natiei.

Prezentantorul continuă:

„Vom pune un accent mai mare pe zona de documentare, astfel incat sa putem, chiar pe subiecte care abia s-au intamplat, sa punem totul in context. Pentru ca, intr-o lume atat de polarizata, in care ai nostri sunt ingeri si fac totul bine, iar ai lor fac totul prost si sunt niste nemernici, oamenii asteapta de la noi echilibru si context, astfel incat sa-si poata face o imagine cat mai corecta in legatura cu evenimentele care au loc in jurul nostru si care ne afecteaza viata.

Vor fi şi feţe noi care ni se vor alătura, le vom prezenta pe parcurs.

In continuare nu le vom spune oamenilor ce vor ei sa auda, ca sa se simta bine. Nu le vom confirma opiniile, ci vom incerca sa ii zgandarim, sa-i facem sa-si puna la indoiala propriile opinii si convingeri. Asta cred ca e misiunea noastra, asa ne indeplinim functia educationala.”

Emisiunea va fi difuzată ca şi până acum, de la luni până joi, de la ora 22:30. În fiecare duminică, de la 22:00, va fi difuzată şi o ediţie Best of.

Pe zona de online vor continua şi podcasturile „Vocea Naţiei” şi „Si de restul caramele”. De asemenea, Pătraru va răspunde şi întrebărilor din partea fanilor emisiunii.

VIDEO. Promo-ul noului sezon „Starea Naţiei”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Baieti, sunteti rai cu Patraru. Nu stiti cat a stat el cu durere de ficat ca nu spune publicului barfe despre nutritie, in acelasi stil ca la starea natiei. Ce s-a mai perpelit comediantul, a suferit din greu pentru popor. Traiasca banu si stirile platite! Daca nu ii merge emisiunea si banu, sigur a fost cenzurat. Acelasi aluat: banciu, badea, patraru, rares bogdan, manastire samd.
  • ion ion
    Hai sa vedem inca o emisiune cu tanti Bilic care tipa la ecran "mierea e otrava pura !!!" sau pe mosu' vegan Stroescu de zice ca "plantele nu trag pesticide".
    Sigur n-o sa vanda cartea nimanui, nutritionistii nostri de la tv sunt doar o reclama platita.
  • johhny bravo johhny bravo
    Fantastica, nemaiauzita idee de "proiect". E bine ca Patraru se pricepe si la asta. Chiar ma intrebam cum am reusit sa scapam de el atata vreme.

Trimite un comentariu

sus