Skip to main content

Emil Rengle - câştigător la „Românii au talent”, al treilea nume din juriul emisiunii „Îmi place dansul”, de pe Kanal D

 
Emil Rengle - câştigător la „Românii au talent”, al treilea nume din juriul emisiunii „Îmi place dansul”, de pe Kanal D

De la câştigător de talent show, la jurat într-un talent show. Emil Regle, cel care a câştigat sezonul opt al show-ului „Românii au talent”, se alătură juriului din emisiunea „Îmi place dansul” la Kanal D.

Publicitate

Rengle este al treilea nume anunţat în juriul show-ului care va debuta la toamnă, după Beatrice Rancea şi Cocuţa (Andra Eugenia Gheorghe).

Dansatorul a câştigat „Românii au talent”, în 2018, cu un număr de dans. A mai participat şi la emisiunea „Ferma”, tot de la Pro TV, la începutul acestui an. Anterior, Rengle a fost coregraf în baletul de la Vocea României.

„Sa incep colaborarea cu Kanal D este ca si cum as incepe o noua relatie romantica. Eu sunt genul de om care atunci cand se arunca in ceva, o face fara rezerve, asa ca, tot ce pot sa va spun este sa va tineti bine ca aterizez!

Colegi noi, producatori, regizori, echipa noua de filmare... abia astept sa ii cunosc pe toti si abia astept sa pornim in aventura „Imi place dansul”. Este exact emisiunea la care am visat dintotdeauna”, spune Rengle.

Emil Rengle are şi un canal de YouTube, care numără aproximativ 340.000 de abonaţi.

A realizat coregrafii pentru artisti internationali, precum Inna, Lil Wayne, Ne-Yo, Fifth Harmony si Alexandra Stan.

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internaţional - The Dance Floor şi pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GeoMilesiCostel GeoMilesiCostel
    @moderator: vad ca nu moderează nimeni comentariile aici. Rasism in unele mai vechi, homofobie mascata si am mai vazut in trecut cateva. E usor jenant pt un site care se grea de “specialitate” sa întrețină genul asta de postaci care au parere despre orice doar ca sa genereze trafic. Ori va asumați ca sinteti un site serios unde gasesti informații si dezbateri in comentarii, ori sinteti o corcitura dintre Comunicate de presa cu fata de la pagina 5 ca sa intre baietii si sa fie fericiti ca vad ceva(in cazul asta ca le citeste cineva frustrarea si parerea lor despre orice). Nu e prima oara cand vi se spune sa moderati Comentariile si sa lasati ce e la subiect. Jenant!
  • Annakarennina Annakarennina
    Geo
    Esti o ***! Daca nu te uiti, din cauza ca el e bisexual, atunci inseamna ca nu asculti nici Queen, nu citesti nici carti scrise de scriitori gay sau bi, nu te uiti nici la filme ca si acolo sunt actori gay. Ce ***!
  • Abi Abi
    Un comentariu răutăcios ( geo)
  • Răzvan Răzvan
    Ceva audiente din weekend??
  • geo geo
    Asta ca să nu se plângă minoritățile că nu sunt băgate în seamă.
    Și un motiv în plus ca să nu mă uit la această emisiune !

Trimite un comentariu

sus