Skip to main content

Kanal D dă startul show-ului „Îmi place dansul”, care va ocupa prime-time-ul de weekend

 
Kanal D dă startul show-ului „Îmi place dansul”, care va ocupa prime-time-ul de weekend

Emisiunea „Îmi place dansul” ia startul la Kanal D. Show-ul de dans, prezentat de Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu, va debuta sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00. Emisiunea va fi şi duminica de la 20.00.

Publicitate

Cei 11 concurenţi care vor intra în show-ul de dans vor fi jurizaţi de juriul format din Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle şi Cocuţa.

Premiul pus la bătaie de Kanal D este de 100.000 de lei.

Cum se va desfăşura emisiunea:

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele din partea colegilor se vor constitui intr-o medie , iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii.

Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului.

Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un concurent nou.

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit. Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Juriul Îmi place dansul


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cine stie cum se numeste melodia pe care a dansatCristina Mihaela Dorobantu din data de 22 Septembrie si cine o cinta
  • Seara de azi este un esec.Dansatori fara nicio valoare,plictiseala mare.
  • Suna si arata a "Bravo ai stil" cu dansatori. Daca concurentul eliminat e inlocuit de unul nou, vor ramane 11 concurenti tot sezonul? Cam ciudat formatul :)) Dar vorbim de kanal D, au cele mai dubioase idei de emisiuni.
  • Ce rol are televotul, dacă punctajul final e dat de juriu și de colegi?
  • Parca zici ca este emisiunea de pe pro prezentata de Cabral si Raduleasca , doar un pic schimbata , numai ca pro a avut emisiunea in direct nu stiu cum va fi la turci esec pe linie

Trimite un comentariu

sus