Skip to main content

Kanal D dă startul show-ului „Îmi place dansul”, care va ocupa prime-time-ul de weekend

 
Kanal D dă startul show-ului „Îmi place dansul”, care va ocupa prime-time-ul de weekend

Emisiunea „Îmi place dansul” ia startul la Kanal D. Show-ul de dans, prezentat de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu, va debuta sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00. Emisiunea va fi și duminica de la 20.00. 

Publicitate

Cei 11 concurenți care vor intra în show-ul de dans vor fi jurizați de juriul format din Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle și Cocuța.

Premiul pus la bătaie de Kanal D este de 100.000 de lei. 

Cum se va desfășura emisiunea: 

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele din partea colegilor se vor constitui intr-o medie , iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii.

Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului.

Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un concurent nou.

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit. Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Juriul Îmi place dansul


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu