Skip to main content

Încă un jurnalist lasă presa pentru PR. Daniela Palade Teodorescu, fost redactor-șef la Avantaje și Cariere, într-o agenție de PR

 
Încă un jurnalist lasă presa pentru PR. Daniela Palade Teodorescu, fost redactor-șef la Avantaje și Cariere, într-o agenție de PR
Daniela Palade Teodorescu - Credit foto: Cristina Paraschiv

SCHIMBARE. Daniela Palade Teodorescu, fost redactor-șef la revista Avantaje și la Cariere, a trecut în PR după mai bine de 20 de ani de presă. 

Publicitate

Ea a trecut pe funcția de director editorial, la agenția Tudor Communication, potrivit site-ul PR România.

În echipa Tudor Communication, Daniela Palade Teodorescu va ocupa funcția de Director Editorial, coordonând din această poziție un proiect de platformă de comunicare ce va demara din toamnă.

Un alt nume care s-a alăturat agenției Tudor Communciation, tot anul acesta, este jurnalista Oana Despa, care a ieșit din presă după 23 de ani (pe larg despre subiect, AICI). 

Daniela Palade Teodorescu:

„Am pornit de la pionierat în presa glossy, cu pager și valiza pregătită pentru tipografie și am traversat toate etapele până la ceea ce trăim cu toții azi. Un singur lucru a rămas constant – poveștile și oamenii care le trăiesc și le animă.

Sunt un jurnalist care merge împotriva curentului, cred în networkingul de calitate și îmi place să lucrez cu profesioniști care fac lucrurile din vocație, din conștiință, din convingere. Cu responsabilitate, apetit pentru inovație și dinamism. De aceea am acceptat invitația de a face parte din echipa Tudor Communication, pentru că știu să comunice ASTFEL. Adică ALTFEL”

„Tudor Communication este o agenție formată din foști jurnaliști cu experiență, iar cooptarea Danielei Palade Teodorescu este una importantă, fiind un om valoros și pe care îl apreciez mult. Împreună vom încheia un an în care vă vom surprinde ducând comunicarea la un alt nivel tehnologic, nemaiîntâlnit până acum”, declară Mihaela Raluca Tudor, Owner, CEO TUDOR Communication.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • PÂRȚANA GĂZARU-SUGELEA A MIROSIT DĂ UNDE VINE BANII.

    Just another example of kaka mare.

    Nu știu cine a amăgit-o pă ea că ie personalitate...

    Oricum, aveți la Pagina de Șpeis un melic pentru tot felul de no nameri considerați drept elite.
  • De doamna in cauza nu a prea auzit nimeni, n-a facut nimic maret pentru Spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. Poate pentru dansa. Are vreo exclusivitate, vreun reportaj bun, vreun interviu tare? Sa lucrezi pe la reviste care tiparesc publireportaje nu e vreo virtute. PR facea si inainte, dar mascat.

Trimite un comentariu