Skip to main content

Încă un jurnalist lasă presa pentru PR. Daniela Palade Teodorescu, fost redactor-şef la Avantaje şi Cariere, într-o agenţie de PR

 
Daniela Palade Teodorescu - Credit foto: Cristina Paraschiv
Daniela Palade Teodorescu - Credit foto: Cristina Paraschiv

SCHIMBARE. Daniela Palade Teodorescu, fost redactor-şef la revista Avantaje şi la Cariere, a trecut în PR după mai bine de 20 de ani de presă.

Publicitate

Ea a trecut pe funcţia de director editorial, la agenţia Tudor Communication, potrivit site-ul PR România.

În echipa Tudor Communication, Daniela Palade Teodorescu va ocupa funcţia de Director Editorial, coordonând din această poziţie un proiect de platformă de comunicare ce va demara din toamnă.

Un alt nume care s-a alăturat agenţiei Tudor Communciation, tot anul acesta, este jurnalista Oana Despa, care a ieşit din presă după 23 de ani (pe larg despre subiect, AICI).

Daniela Palade Teodorescu:

„Am pornit de la pionierat în presa glossy, cu pager şi valiza pregătită pentru tipografie şi am traversat toate etapele până la ceea ce trăim cu toţii azi. Un singur lucru a rămas constant – poveştile şi oamenii care le trăiesc şi le animă.

Sunt un jurnalist care merge împotriva curentului, cred în networkingul de calitate şi îmi place să lucrez cu profesionişti care fac lucrurile din vocaţie, din conştiinţă, din convingere. Cu responsabilitate, apetit pentru inovaţie şi dinamism. De aceea am acceptat invitaţia de a face parte din echipa Tudor Communication, pentru că ştiu să comunice ASTFEL. Adică ALTFEL”

„Tudor Communication este o agenţie formată din foşti jurnalişti cu experienţă, iar cooptarea Danielei Palade Teodorescu este una importantă, fiind un om valoros şi pe care îl apreciez mult. Împreună vom încheia un an în care vă vom surprinde ducând comunicarea la un alt nivel tehnologic, nemaiîntâlnit până acum”, declară Mihaela Raluca Tudor, Owner, CEO TUDOR Communication.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ben Dover Ben Dover
    Hhahahahahahah.
    Cica avantaje si Cariere ar fi jurnalism.
    Hhahahahahahah.
  • Giogela Bărcăian Giogela Bărcăian
    PÂRȚANA GĂZARU-SUGELEA A MIROSIT DĂ UNDE VINE BANII.

    Just another example of kaka mare.

    Nu știu cine a amăgit-o pă ea că ie personalitate...

    Oricum, aveți la Pagina de Șpeis un melic pentru tot felul de no nameri considerați drept elite.
  • Carierista Carierista
    De doamna in cauza nu a prea auzit nimeni, n-a facut nimic maret pentru Spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. Poate pentru dansa. Are vreo exclusivitate, vreun reportaj bun, vreun interviu tare? Sa lucrezi pe la reviste care tiparesc publireportaje nu e vreo virtute. PR facea si inainte, dar mascat.

Trimite un comentariu

sus