Skip to main content

Pentru „de dimineaţă”. Jurnalistul Cosmin Stan, la cârma Ştirilor Pro TV din weekend

 
Cosmin Stan -Sursa foto: Pro TV
Cosmin Stan -Sursa foto: Pro TV

Cosmin Stan va prezenta, din această săptămână, Ştirile Pro TV din weekend, de la ora 7:00, anunţă postul. La fiecare final de săptămână, el va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea, mai anunţă Pro TV.

Publicitate

Cosmin Stan revine la pupitul ştirilor, după ce până în luna aprilie a prezentat Observatorul de Weekend, la Antena 1. Din mai, a trecut la Pro TV, unde în primă fază a fost reporter de teren.

Cosmin Stan:

„Revenirea la pupitrul Ştirilor matinale de weekend este un nou vis împlinit pentru mine, un vis în care am crezut cu tărie chiar şi în momentele în care părea imposibil să se mai transforme în realitate. Mă simt mai pregătit ca oricând să le aduc din nou telespectatorilor, în dimineţile de weekend, ştiri esenţiale care să-i ajute să înţeleagă şi să analizeze singuri ce se întâmplă în jurul lor.

Mă bucur enorm că voi împărţi pupitrul de prezentare cu Andreea şi Lavinia, două jurnaliste pe care le apreciez şi cu care voi avea multe istorii de povestit mai ales că am împărţit cu toţii ani de zile, terenul la secţia Eveniment. Şi nu în ultimul rând, va fi cu relaxare, cu mult râs dar cu şi cu profesionalism.”

Cosmin Stan a prezentat în ultimul an Observatorul de weekend, de la ora 19.00, la Antena 1, alături de Octavia Geamănu.

Stan a preluat Observatorul după o absenţă de patru ani de pe sticlă, după ce în 2014 a fost concediat de la Prima TV. Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24, dar şi la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnalişti care a adus un premiu Emmy Ştirilor Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • barcsa ion barcsa ion
    Mare ***.Sa afirmi ca in sfarsit a venit gerul e o dovada de ***.Se bucura ca va ninge in Bucuresti iar dovada de ***.
  • X-uleasca X-uleasca
    Va numiti Pagina de media, dar habar n-aveti de televiziune. Deci un prezentator e "la carma" unui jurnal? Nu, "la carma" e producatorul. El decide stirile, reporterii le scriu, editorii le editeaza, monteurii le monteaza, iar prezentatorii le prezinta si cam atat. E tipic pt necunoscatori sa le dea mai multa importanta prezentatorilor decat echipei din spate care face de fapt toata munca.
  • marian marian
    Razvane ma faci sa rad pro la facut vedeta a castigat un premiu mare cu cei de la pro cea ce antena nici in vis nu va castiga , vedete la antenuta ,poate in visele tale ,
  • D D
    "mile milica", de ce sa stai la stirile de la "Antena 1", unde "Observator" e dezastru pe comercial ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/07/audiente-stiri-iunie-2019
    https://www.paginademedia.ro/2019/08/audiente-stiri-iulie-2019

    "Răzvan Putina R", ce visezi ? Stii sa citesti ? Inainte de "Observator", el a fost la "Prima TV". Unde "Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24, dar și la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnaliști care a adus un premiu Emmy Știrilor Pro TV."
    Deci "Pro TV" l-a facut cunoscut. Daca nu facea parte din echipa de jurnalisti castigatoare de Emmy, nu auzea nimeni de el..
  • Ionut Ionut
    @mile
    S-a trezit când a ales sa plece de la antena 1 (observator) programul de televiziune a cărui niciun jurnal de stiri nici măcar cel de 19 nu depășește niciun jurnal de stiri al ProTv 19-17-13-07 etc...
  • Livia Pila Livia Pila
    Bine ai revenit, Cosmin!
  • jk jk
    Păi cum ba cu una,ba cu alta prezinta Stan? :))
  • F F
    Din nou se vede valoarea antenei. Oamenii prefera de dimineață la pro decât în prime time la antena. :))
  • Răzvan Răzvan
    Daca nu-l facea cunoscut Antena 1 nu-l baga Pro tv în seama! Vad ca Pro tv a început sa fure vedete de la Antena 1!
  • Gabi Gabi
    E bine ca se pune accent si pe jurnalul matinal de weekend, fiindca se pare ca are audienta mai mare decat cel din timpul saptamanii, insa ce mi se mare teribil e repetarea unor stiri, adesea banale, de mai multe ori. Ok, nu toata lumea se trezeste astfel incat sa urmareasca un jurnal cap coada, dar sa reiei aceeasi stire de 3-4 ori intr-o dimineata da impresia de hai sa umplem spatiul cu ceva.
  • mile mile
    saracul , trebuie sa se trezeasca prea devreme , daca nu a vrut sa asculte

Trimite un comentariu

sus