Skip to main content

Ţara o arde din nou pe comedie. Serialul Las Fierbinţi revine cu sezonul 16

 
Sursa foto: Pro TV
Sursa foto: Pro TV

Las Fierbinţi, serialul de comedie de pe Pro TV, revine în septembrie cu sezonul cu numărul 16. Producţia va avea premiera pe 10 septembrie (marţi), de la ora 20.30. Iar serialul este programat, ca şi până acum, în zilele de marţi şi joi, de la 20.30.

Publicitate

Serialul revine cu aventurile aceloraşi Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles.

„Telespectatorii să se aştepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a spus Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kappi K Kappi K
    aha, serialul asta e comedie. eu credeam ca este otevizarea promisa de Dan Diaconescu. nu ma uit nici la el si nici la altele similare. ganditi ca in balcani dar vreti sa prindem Germania din urma? cati nemti s-ar uita oare la o asemenea "super productie"?
  • dragos dragos
    Nu stiu daca grila de toamna a ProTv va arata asa cum a prezentat-o Valentin, dar daca duminica va fi Gospodar, o sa-si ia bataie de la iUmor de pe A1. Bine, mi-ar placea ca Gospodar sa nu se faca deloc. Mi se pare ca e cea mai slaba, in ciuda audientelor bune. Sunt curios cand o sa intre in grila "Sef sub acoperire" si daca va fi de succes. Ma bucur ca ProTv si Antena 1 investesc in seriale.
  • Valentin Valentin
    Marian Antena 1 și Kanal D vor avea emisiuni Sambata și Duminică ! Dacă PRO TV nu bagă emisiuni va pierde audiență !
  • marian marian
    Ar fi cea mai mare prostie sa bage dumineca Gospodarii , renunt la pro dumineca , preferam un film bun nu asemenea emisiune , doar daca Prodanca va face box , poate, . dar nu cred ce zice Valentin stiu ca esti un iubitor al telenovelelor , decand avea acasa facebok ca lumea nu ce este acum , fara suparare
  • marian marian
    Valentin pacat sambata si dumineca trebuiau lasate filme daca se putea mai noi , cu emisiuni nu stiu daca va merge , daca e adevarat ce spui sar putea sa piarda
  • Valentin Valentin
    Programul PRO TV va fi așa :
    Luni- Serialul Vlad ora 20:30-22:30
    -Master Chef ora 22:30- 00:00
    Marți- Las Fierbinți ora 20:30-21:30
    - Profu - ora 21:30-22:30
    Master Chef- ora 22:30-00:00
    Miercuri- Visuri la Cheie- ora 20:30-22:30
    Master Chef- ora 22:30-00:00
    Joi- Las Fierbinți-ora 20:30-21:30
    - Profu-ora 21:30-22:30
    - Master Chef- ora 22:30-00:00
    Vineri-Vocea Romaniei ora 20:30-22:30
    Sambata- este posibil să fie o emisiune noua Shark Tank
    Duminică- Gospodar fără Pereche ora 20:00-22:00 !
  • Expertul Expertul
    Las Fierbinti, cel mai bun serial din istoria televiziunii, va sterge pe jos cu mascarici la cutite, asa cum s-a intamplat si sezoanele trecute!
  • marian marian
    D , depinde poate da Sefii sub acoperire ,marti timp de o ora dupa serial, Goapodarii cred ca sunt pastrati pentru iarna sau primavara ar fi pacat sa-l bage sambata si sa scoata filmul
  • D D
    Inseamna ca serialul "Profu'" va fi cate o ora, marti si joi, de la ora 21:30. De la ora 22:30 incepe "Masterchef"; iar miercuri va fi "Visuri la cheie".

Trimite un comentariu

sus