Skip to main content

Miu şi Striblea intră în vacanţa. Cine le ia locul până la toamnă în matinalul Digi FM

 
Miu şi Striblea intră în vacanţa. Cine le ia locul până la toamnă în matinalul Digi FM

Miu şi Striblea, matinalii de la Digi FM, intră în vacanţa. Locul lor va fi luat, pentru o lună de realizatorii Bogdan Ciuclaru şi Nono Semen, cei care se ocupă de matinalul de weekend de la Digi.

Publicitate

Cei doi vor face de luni, 5 august emisiunea de dimineaţă - „Rezervele de Stat... la Radio”.

Va fi difuzată de luni până vineri, între 7:00 şi 10:00.

Bogdan Ciuclaru, despre formatul matinalului de vară:

„În august chiar pleacă toată lumea în vacantă? Nono! Adică Nono, colegul meu sigur nu pleacă. Şi nici eu nu plec. Şi-aşa am ajuns noi la concluzia că ar cam fi nevoie de Ciuclaru şi Nono fix dimineaţa, pe post de supereroi. Ăăă, pardon, pe post de rezerve de stat... la radio.

De fapt, nu vom fi doar la radio. Putem fi rezerve de stat la mare- la soare sau la munte şi chiar la birou, în funcţie de locul în care se află ascultătorii Digi FM. Şi-o să aducem cu noi, în matinalul de vară, muzică bună, comentarii despre evenimentele la zi, dar şi un strop de umor.”

Nono Semen continuă:

„E simplu şi clar. Oamenii au nevoie de vreme faină în vacanţă. Garantez! Când vin vara, dimineaţa, la radio e soare din Vamă până în Bora-Bora, veţi vedea. O să vreţi să mai venim la microfoane şi de Crăciun, ca s-aducem zăpadă. Şi dacă eu voi fi aşa ocupat cu împrăştierea norilor, de cele mai bune glume se ocupă, inevitabil, maestrul Ciuclaru.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus