Skip to main content

Miu și Striblea intră în vacanța. Cine le ia locul până la toamnă în matinalul Digi FM

 
Miu și Striblea intră în vacanța. Cine le ia locul până la toamnă în matinalul Digi FM

Miu și Striblea, matinalii de la Digi FM, intră în vacanța. Locul lor va fi luat, pentru o lună de realizatorii Bogdan Ciuclaru și Nono Semen, cei care se ocupă de matinalul de weekend de la Digi. 

Cei doi vor face de luni, 5 august emisiunea de dimineață - „Rezervele de Stat... la Radio”.

Publicitate

Va fi difuzată de luni până vineri, între 7:00 și 10:00. 

Bogdan Ciuclaru, despre formatul matinalului de vară:

„În august chiar pleacă toată lumea în vacantă? Nono! Adică Nono, colegul meu sigur nu pleacă. Și nici eu nu plec. Și-așa am ajuns noi la concluzia că ar cam fi nevoie de Ciuclaru și Nono fix dimineața, pe post de supereroi. Ăăă, pardon, pe post de rezerve de stat... la radio.

De fapt, nu vom fi doar la radio. Putem fi rezerve de stat la mare- la soare sau la munte și chiar la birou, în funcție de locul în care se află ascultătorii Digi FM. Și-o să aducem cu noi, în matinalul de vară, muzică bună, comentarii despre evenimentele la zi, dar și un strop de umor.”

Nono Semen continuă: 

„E simplu și clar. Oamenii au nevoie de vreme faină în vacanță. Garantez! Când vin vara, dimineața, la radio e soare din Vamă până în Bora-Bora, veți vedea. O să vreți să mai venim la microfoane și de Crăciun, ca s-aducem zăpadă. Și dacă eu voi fi așa ocupat cu împrăștierea norilor, de cele mai bune glume se ocupă, inevitabil, maestrul Ciuclaru.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu