Skip to main content

Mirela Vaida, înapoi la Acces Direct. Anunţul Antenei, la o zi după ce Simona Gherghe a renunţat la emisiune

 
Mirela Vaida, înapoi la Acces Direct. Anunţul Antenei, la o zi după ce Simona Gherghe a renunţat la emisiune

Mirela Vaida revine la cârma Acces Direct, din toamnă. După ce ieri, Simona Gherghe a anunţat că nu va mai prezenta Acces Direct, astăzi Antena 1 a anunţat, deja, înlocuitoarea. Nu este vorba despre Cristina Cioran, gazda de până acum a emisiunii. Nici ea nu va mai prezentatoare din toamnă.

Publicitate

Noua prezentatoare, din sezonul următor, va fi Mirela Vaida, care nu e străină de emsiunea Antenei. Vaida a mai prezentat Acces Direct din primăvara lui 2017 până la începutul lui 2018, când Simona Gherghe revenea din concediul de maternitate.

Acum Mirela Vaida se întoarce din concediul de maternitate ca moderatoare Acces Direct.

În ultimul sezon, Simona Gherghe - plecată într-un nou concediu de maternitate, pentru cel de-al doilea copil - a fost înlocuită de actriţa Cristina Cioran.

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregãtitã şi îmi doream de ceva timp sã mã întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a spus Mirela Vaida.

Simona Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a anunţat ieri pe Facebook că nu va mai reveni în postura de prezentatoare a emisiunii Acces Direct.

„Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”, spunea ieri Gherghe pe Facebook.

Mirela Vaida a mai prezentat două emisiuni la Antena 1: „2k1” (2017) şi „Totul pentru dragoste” (2018)

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NITULICA  GHEORGHE NITULICA GHEORGHE
    VA TRIMIT ACEST MESAJ,REFERITOR LA PROCES DE DIVOT SI PARTAJ DE CATRE FOSTA NORA SI FIUL NOSTRU EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU PE CAZ DE BOALA SI AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL SI OBLIGATI SA PLATIM CHELTUELI JUDECATOREST,
  • LM LM
    @didi
    Chiar dacă povestea cu prezentatoarele emisiunii și concediile de maternitate este puțin cam încurcată, din articol se poate înțelege foarte bine ce și cum s-a întâmplat, chiar și pentru cei care nu au urmărit emisiunea. Dacă tu nu ai înțeles nimic, e problema ta... Și apropo, nu apare în articol nimeni cu numele "gheorghe"... se vede cât de atent ai fost când ai citit...

    @paginademedia
    "Nici ea nu va mai prezentatoare din toamnă." - fraza asta nu prea are sens așa. Dar nu e nimic nou, am văzut altele mai interesante...
  • didi didi
    nu am inteles nimic din articol... bun, nici nu ma uit deloc la antene ca sa stiu cine apare pe acolo... dar totusi, cine prezenta emisiunea asta si cine era in concediu de maternitate? am inteles ca revine vaida, dar gheorghe asta era sau este in concediu de maternitate? si cine e cioran si cand intra sau iese din concediu de maternitate?
  • mile mile
    cu subiectul caracal vor merge bine
  • C C
    Nu mi se pare corect. Cristina Cioran nu are copii pentru ca s-a dedicat carierei, si este nevoita sa se dea la o parte, ca se intoarce o colega din concediul de maternitate.
  • Răzvan Răzvan
    Ma bucura foarte mult aceasta veste! Mirela e un om de aur!
  • An An
    Se pare ca am avut dreptate ca revine Vaida...

Trimite un comentariu

sus