Skip to main content

Netflix pregăteşte un film produs în România. Printre actori: Florin Piersic Jr., Sandu Lungu sau Ionuţ Iftimoaie

 
Florin Piersic Jr. - Foto: Imdb.com
Florin Piersic Jr. - Foto: Imdb.com

Netflix pregăşte un nou film, cu regizor şi producător din România. Se numeşte „Back2Back”, este filmat la Constanţa şi ar urma să fie lansat în 2020.

Publicitate

Pelicula are în distribuţie şi români, precum actorul Florin Piersic Jr., luptătorul Sandu lungu sau kickboxerul Ionuţ Iftimoaie. În film mai joacă şi actorul francez Alain Depardieu, fratele actorului Gérard Depardieu.

Din echipa de regizori face parte şi românul Octavian Iacob (cel care a şi anunţat detalii despre proiect), absolvent al New York Film Academy. Producătorul este tot român, mai exact Eduard Irimia, fondatorul Campionatului de Luptă Superkombat.

Povestea pe scurt. Filmul de acţiune vorbeşte despre un tânăr talent care luptă în ringuri de box şi este descoperit de către Eduard Irimia, iar apoi antrenat de Ionuţ Iftimoaie. Antrenorul se dovedeşte a suferi în secret de o boală, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neobişnuită.

Regizorul Octavian Iacob, despre filmul „Back2Back”:

„Mă simt onorat să lucrez cot la cot cu nume de referinţă de pe scena filmului românesc şi internaţional, şi desigur, cu atât mai mult cu cât acesta este produs şi distribuit de către gigantul Netflix. După absolvirea New York Film Academy, unul dintre obiectivele mele a fost să învăţ de la cei mai buni şi să îmi aduc contribuţia în această industrie, ridicând nivelul de calitate şi profesionalism de la o producţie la alta.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daca antrenorul moare cam pe la sfarsit , iar campionul striga: "Adrian, Adrian", am vazut deja povestea.
  • regizat iar de pisi pisisor si cu aceeasi actiune fara cap si coada plus dublaj sub capabilitatile Irinei Nistor?

Trimite un comentariu

sus