Skip to main content

Netflix pregătește un film produs în România. Printre actori: Florin Piersic Jr., Sandu Lungu sau Ionuț Iftimoaie

 
Netflix pregătește un film produs în România. Printre actori: Florin Piersic Jr., Sandu Lungu sau Ionuț Iftimoaie
Florin Piersic Jr. - Foto: Imdb.com

Netflix pregăște un nou film, cu regizor și producător din România. Se numește „Back2Back”, este filmat la Constanța și ar urma să fie lansat în 2020. 

Pelicula are în distribuție și români, precum actorul Florin Piersic Jr., luptătorul Sandu lungu sau kickboxerul Ionuț Iftimoaie. În film mai joacă și actorul francez Alain Depardieu, fratele actorului Gérard Depardieu. 

Publicitate

Din echipa de regizori face parte și românul Octavian Iacob (cel care a și anunțat detalii despre proiect), absolvent al New York Film Academy. Producătorul este tot român, mai exact Eduard Irimia, fondatorul Campionatului de Luptă Superkombat. 

Povestea pe scurt. Filmul de acțiune vorbește despre un tânăr talent care luptă în ringuri de box și este descoperit de către Eduard Irimia, iar apoi antrenat de Ionuț Iftimoaie. Antrenorul se dovedește a suferi în secret de o boală, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neobișnuită.

Regizorul Octavian Iacob, despre filmul „Back2Back”:

„Mă simt onorat să lucrez cot la cot cu nume de referință de pe scena filmului românesc și internațional, și desigur, cu atât mai mult cu cât acesta este produs și distribuit de către gigantul Netflix. După absolvirea New York Film Academy, unul dintre obiectivele mele a fost să învăț de la cei mai buni și să îmi aduc contribuția în această industrie, ridicând nivelul de calitate și profesionalism de la o producție la alta.” 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu