Skip to main content

Noul sezon din Premier League, pe Eurosport. Programul primelor meciuri

 
Noul sezon din Premier League, pe Eurosport. Programul primelor meciuri

Postul Eurosport transmite, în exclusivitate, din 9 august noul sezon al Premier League, după ce la începutul acestui an compania a anunțat extinderea drepturilor de difuzare a Premier League în România pentru următoarele trei sezoane, până în 2022.

Publicitate

Meciurile vor fi transmise live pe Eurosport 1 și simulcast pe Eurosport Player, serviciul Eurosport live și la cerere. Premier League se va vedea și HD, la operatorii unde Eurosport 1 și Eurosport 1 HD sunt simulcast, potrivit reprezentanților televiziunii de sport. 

În acest sezon, Eurosport acoperă până la 242 de meciuri live din Premier League pe parcursul sezonului (până la șapte meciuri / săptămână).

Eurosport a pregătit un program cu două blocuri live, începând din 10 august (13:30 sâmbătă și 15:30 duminică), găzduit de Emanuel Terzian împreună cu Adi Dobre, în rolul de co-gazdă și Gabriel Cânu, în postura de invitat.

Andrey Stoychev, VP Commercial and Business Development Discovery:

„Suntem mândri să aducem Premier League în România pe Eurosport, pentru al șaptelea sezon consecutiv. Ne dorim să transformăm această competiție palpitantă într-o sărbătoare locală, mai ales având în vedere că forța acestui campionat este validată la nivel internațional de rezultatele din Champions League și Europa League.

Premier League se bucură de o mare popularitate în rândul românilor, iar extinderea drepturilor exclusive de difuzare, inclusiv pentru FA Cup, arată în mod clar angajamentul nostru de a le alimenta pasiunea, precum și importanța strategică a pieței românești în portofoliul Discovery. Mai mult decât atât, suntem bucuroși că Premier League este acum disponibil în HD și că noua emisiune – Premier League Show – va ține fanii și mai conectați la cea mai spectaculoasă ligă de fotbal la nivel mondial.”

Premier League debutează pe Eurosport pe 9 august cu următoarele meciuri:

Vineri, 9 august

 • Liverpool – Norwich, (21:45);

Sâmbătă, 10 august:

 • Emisiune Premier League Show – (13:30);
 • West Ham – Manchester City (14:30);
 • Emisiune Premier League Show (16.30)
 • Crystal Palace – Everton (17.00)
 • Tottenham – Aston Villa (19:30).

Duminică, 11 august:

 • Newcastle – Arsenal (16:00);
 • Emisiune Premier League Show (18.00);
 • Manchester United – Chelsea (18:30);
 • Emisiune Premier League Show (20:30).

În plus, pe 4 august, meciul anual din Supercupa Angliei dintre Liverpool și Manchester City va fi transmis live pe Eurosport 1, începând cu 16:45.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Sunt cam 12 ani de la prima emisie Eurosport HD pe satelit. Sa speram ca pace-ul pentru 4K e mai rapid. O alta doleanta: track-ul audio in Engleza pe HD.
 • Telekloklo,nu mai transmite nimic din campionatul Angliei..sunt pe faras..sunt abonatul lor,si la orice intrebare da canale tv noi,sau programe sportive,in afara de reluari,pe T1,2,3,4in timp ce LOOK transmite live..o dau cotita..Si tot ce au semnat,e doar pana la anul..deci,treaba e clara cu roz bombonul lor..se stafidesc precum chipurile de morti.

Trimite un comentariu