Skip to main content

Noul sezon Ligue 1 va fi pe posturile Look. Dar şi la Digi Sport

 
Sursa foto: HEPTA
Sursa foto: HEPTA

Clever Media Network, compania care operează posturile Look, a achiziţonat drepturile de difuzare a meciurilor din Ligue 1, potrivit unui anunţ al companiei.

Publicitate

Noul sezon va debuta vineri, 9 august, de la ora 21:45 cu derby-ul AS Monaco – Olympique Lyonnais. Meciul va fi transmis în direct de Look Plus.

Look Plus, Look Sport, Look Sport 2 şi Look Sport 3 vor transmite, astfel, cele mai interesante partide din această competiţie. Încă din prima etapă vor putea fi văzute la lucru superstarurile Neymar şi Mbappe, în meciul PSG – Nimes, transmis în direct de Look Sport, duminică, 11 august de la ora 22:00.

Meciurile campionatului francez Ligue 1 vor fi în acelaşi timp şi pe canalele Digi Sport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    e clar ca TELECIUCIU e in coma indusa.Povestea cu robotizarea,sa o spuna babelor ,cand se duc la spovedanie in biserici.E clar ca sunt pe picior de plecare.Pai,noi clientii TELECIUCIULUI,sa il ajutam,cu mai multe picioare in fund,pe marginea prapastiei.duceti-va,si lasati-ne in pace.
  • Alex Alex
    Au achiziționat drepturile de difuzare și pentru Formula 1. Cei de la Look merită toate felicitările!
  • Georgian Georgian
    Cei de la Look merita felicitati pentru efortul de a prelua cat mai multe competitii importante din sport. Daca se vor tine de treaba, avand in acest moment un numar mai mare de canale vor putea intra bine pe piata sportiva. Am observat ca atunci cand transmit aceleasi meciuri cu cei de la Digi se tin destul de aproape de ei. Au tot timpul in fata sa se focuseze bine pe tot ce inseamna sport de calitate si se va obsrva in audienta daca sunt facuti pentru a transmite sport.

Trimite un comentariu

sus