Skip to main content

Orange + Netflix = Love. Operatorul telecom a lansat o promoție cu trei luni gratuite de Netflix

 
Orange + Netflix = Love. Operatorul telecom a lansat o promoție cu trei luni gratuite de Netflix

Operatorul telecom Orange a lansat o promoție ce oferă clienților Orange pachetele Orange Love, ce includ trei luni de acces gratuit la platforma de streaming Netflix

Publicitate

Care sunt variantele de ofertă

  • Pentru Abonații Orange
    • Pachetul Standard, de 8 euro pe lună, care include internet, abonament TV cu 97 de canale (inclusiv Look Sport) plus Netflix gratuit timp de trei luni
    • Pachetul Premium, de 10 euro, care include internet și abonament TV cu 131 de canale, plus Netflix gratuit timp de trei luni. (detaliile promotiei, aici)
  • Pentru noii abonați
    • Pachetul Standard, de 16 euro pe lună, care include internet, aboanment TV cu 97 de canale, Netflix gratuit 3 luni și aboament mobil Orange Me Start 8 
    • Pachetul Premium, de 18 euro pe lună, care include internet și abonament TV cu 131 de canale, Netflix gratuit timp de 3 luni și abonament mobil Orange Me Start 8.

Oferta este valabilă în perioada 21 august - 31 octombrie.  

În plus, clienții care au cel puțin un abonament de voce mobilă de la Orange pot plăti de acum abonamentul Netflix direct pe factura Orange, anunță reprezentanții companiei telecom.

Yves Martin, Chief Marketing Officer în cadrul Orange România:

„Suntem bucuroşi că putem oferi clienţilor Orange Love acces la una dintre cele mai populare platforme de filme şi seriale, Netflix. Prin intermediul acesteia, clienţii au acces la seriale noi, precum Fabrica de bani, Planeta noastră, Oglinda neagră (Black Mirror - n.r.) sau Vacanţă criminală.”

În cazul ofertei Netflix, clienții vor avea la dispoziție 29,97 de euro, echivalentul a 3 luni de abonament Netflix Standard de 9,99 de euro. Oferta se activează prin intermediul contului Orange (detalii, AICI). 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu