Skip to main content

PARTENERIAT. Cursuri și seminarii despre televiziune, regie de film sau publicitate, la festivalul Simfest

 
PARTENERIAT. Cursuri și seminarii despre televiziune, regie de film sau publicitate, la festivalul Simfest

PARTENERIAT. Festivalul de jurnalism Simfest, care începe săptămâna viitoare, aduce invitați din zona media pentru cursuri și seminarii despre televiziune, regie de film sau publicitate. 

Festivalul Internaţional al Televiziunilor şi Producătorilor Independenţi, ediția a 16-a, are loc la Tîrgu Mureș în perioada 26 august - 1 septembrie.

Publicitate

Evenimentul aduce proiecții publice de filme artistice și documentare, masterclass-uri incitante, concerte, expoziții sau recitaluri. 

Pe lângă aceste evenimente, organizatorii aduc și profesioniști din media, în cadrul „Școlii de vară”, precum: 

  • Directorul de imagine Ovidiu Gyarmath, membru al Romanian Society of Cinematography (RSC) își propune să realizeze câteva experimente legate de imaginea de film și televiziune.
  • Prof.univ.dr. Laura Baron va susține un seminar despre editarea imaginii și tehnicile utilizate în televiziune, film și publicitate.
  • Regia de film documentar este o altă tema care va fi abordată în cadrul Școlii de vară. Regizorul Copel Moscu, unul din vârfurile de lance ale celebrei generații de documentariști români ai anilor 80 și vor afla care sunt tendințele din domeniu.
  • Un alt masterclass care cu siguranță nu trebuie ratat de jurnaliști și pasionații de media este cel susținut de fondatorul "Caledonia Media" din Edinbourgh, Charles Fletcher, MBE. 

Participarea la cele patru evenimente este gratuită, iar înscrierea se face pe adresa de mail [email protected] 

În acest an, Simfest aduce și o expoziție de tehnică video, unicat până acum în Transilvania. Ziua Limbii Române va fi celebrată în 31 august, de asemenea.

Printre artiștii invitați se numără și formația Țapinarii. În plus, la program se adaugă un spectacol de teatru, călătorii de documentare în județul Mureș și multe alte evenimente care fac ca festivalul SIMFEST să fie un adevărat complex cultural.

Mai multe despre Simfest și programul complet - AICI

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Formatia Tapinarii? Acesti indivizi extrem de misogini inca mai exista? Aveau un cantec stupid acum 20 de ani. Probabil ca acum au barbi albe. Pagina de media nu vrea sa aiba succes si stiri actuale, din moment ce vedem asta de atatea ore. Chiar nu gasiti stiri? Nu vreti trafic? Cat de jos ati ajuns sa promovati Tapinarii?

Trimite un comentariu