Skip to main content

PARTENERIAT. Cursuri şi seminarii despre televiziune, regie de film sau publicitate, la festivalul Simfest

 
PARTENERIAT. Cursuri şi seminarii despre televiziune, regie de film sau publicitate, la festivalul Simfest

PARTENERIAT. Festivalul de jurnalism Simfest, care începe săptămâna viitoare, aduce invitaţi din zona media pentru cursuri şi seminarii despre televiziune, regie de film sau publicitate.

Publicitate

Festivalul Internaţional al Televiziunilor şi Producătorilor Independenţi, ediţia a 16-a, are loc la Tîrgu Mureş în perioada 26 august - 1 septembrie.

Evenimentul aduce proiecţii publice de filme artistice şi documentare, masterclass-uri incitante, concerte, expoziţii sau recitaluri.

Pe lângă aceste evenimente, organizatorii aduc şi profesionişti din media, în cadrul „Şcolii de vară”, precum:

  • Directorul de imagine Ovidiu Gyarmath, membru al Romanian Society of Cinematography (RSC) îşi propune să realizeze câteva experimente legate de imaginea de film şi televiziune.
  • Prof.univ.dr. Laura Baron va susţine un seminar despre editarea imaginii şi tehnicile utilizate în televiziune, film şi publicitate.
  • Regia de film documentar este o altă tema care va fi abordată în cadrul Şcolii de vară. Regizorul Copel Moscu, unul din vârfurile de lance ale celebrei generaţii de documentarişti români ai anilor 80 şi vor afla care sunt tendinţele din domeniu.
  • Un alt masterclass care cu siguranţă nu trebuie ratat de jurnalişti şi pasionaţii de media este cel susţinut de fondatorul "Caledonia Media" din Edinbourgh, Charles Fletcher, MBE.

Participarea la cele patru evenimente este gratuită, iar înscrierea se face pe adresa de mail [email protected].

În acest an, Simfest aduce şi o expoziţie de tehnică video, unicat până acum în Transilvania. Ziua Limbii Române va fi celebrată în 31 august, de asemenea.

Printre artiştii invitaţi se numără şi formaţia Ţapinarii. În plus, la program se adaugă un spectacol de teatru, călătorii de documentare în judeţul Mureş şi multe alte evenimente care fac ca festivalul SIMFEST să fie un adevărat complex cultural.

Mai multe despre Simfest şi programul complet - AICI

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • U U
    Formatia Tapinarii? Acesti indivizi extrem de misogini inca mai exista? Aveau un cantec stupid acum 20 de ani. Probabil ca acum au barbi albe. Pagina de media nu vrea sa aiba succes si stiri actuale, din moment ce vedem asta de atatea ore. Chiar nu gasiti stiri? Nu vreti trafic? Cat de jos ati ajuns sa promovati Tapinarii?

Trimite un comentariu

sus