Skip to main content

Posturile TV şi Mitingul Diasporei, ora 21.00: Pe TVR 1, mitingul nu există LIVE. Pe România TV, subiectul principal e Cazul Caracal

 
Posturile TV şi Mitingul Diasporei, ora 21.00: Pe TVR 1, mitingul nu există LIVE. Pe România TV, subiectul principal e Cazul Caracal

ORA 21.00. pe posturile TV. Mitingul din Piaţa Victoriei este în direct, ca subiect principal, pe Digi 24, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 3.

Publicitate

România TV discută, la ora 21.00, despre Cazul Caracal. Cazul Alexandra este principalul subiect de discuţie. Mitingul din Piaţa Victoriei este prezent doar într-o fereastră, fără comentarii.

La 21.20, când protestatarii au mutat gardurile puse de jandarmi, România TV a schimbat subiectul şi a intrat în direct cu mitingul din stradă ca subiect principal. Burtierele mari ale România TV sunt tot despre Caracal, chiar şi pe imaginile din Piaţa Victoriei.

Un mic moment despre Cazul Caracal a avut şi Antena 3, însă la postul de ştiri Mitingul Diasporei este subiectul principal de discuţie la ora 21.00.

Postul public TVR 1 nu are imagini în direct din Piaţa Victoriei, la ora 21.00. Pe postul public se difuzează emisiunea Dosar România.

GALERIE FOTO. Posturile de ştiri şi Mitingul Diasporei, la ora 21.00

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus