Skip to main content

Simona Gherghe renunţă la Acces Direct, după nouă ani. „Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”

 
Simona Gherghe renunţă la Acces Direct, după nouă ani. „Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”

A pus punct. Simona Gherghe a anunţat că se desparte de emisiunea Acces Direct, pe care a realizat-o timp de nouă ani la Antena 1.

Publicitate

Vedeta a făcut anunţul printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari.

Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine”, a scris ea pe Facebook.

Ea precizează că emisiunea va merge mai departe şi menţionează că nu va renunţa la televiziune. „Ne vorm revedea în curând, la Antena 1”, a spus ea în finalul postării.

Contactată de Paginademedia.ro, Simona Gherghe a declarat:

"Am considerat că acum este momentul să fac acest anunţ. Este decizia mea să renunţ la acest format de televiziune", a spus Simona Gherghe pentru Paginademedia.ro

Simona Gherghe a intrat în concediu de materniate în luna martie a acestui an. Locul ei a fost luat de Cristina Cioran. Emisiunea este în prezent în vacanţă.

Redăm postarea în continuare:

De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din “surse”. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment.

Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp.

Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada :) Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!
#television #antena1 #tvhost #simonagherghe

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • didi didi
  ce *** inseamna "frontul de mamicie"?
 • Gigel Gigel
  Acum va prezenta acces indirect
 • jk jk
  Praf de proasta? Macar nu e dezgustătoare ca Mara ta Răzvane...
 • Răzvan Răzvan
  O pierdere imensa pentru Antena 1 ,Simona era THE BEST! Îmi pare foarte rau ! Sper sa o bage pe Mara Banica ! Cristina Cioran nu mai are ce cauta,e praf de proasta!
 • johhny bravo johhny bravo
  Misiunea ei? E o Maica Tereza si n-am stiut?
 • mile mile
  si cristina cioran se descurca foarte bine , este totusi cel mai vizionat talk-show din romania, nu alea politice , cu care ne induceti in eroare , daca face audiente , va fi inca multi ani , romanii decid asta
 • marian marian
  Doamne , nu pot dormi la noapte dupa aceasta stire de interes national si de securitate mondiala , poti sa nici numai apari ca nu ne este dor doar la cativa manipulatori
 • An An
  Emisiunea probabil va continua fie cu Vaida, fie cu Cristina Cioran...probabil Sisi - Simona Gheorghe va cere un format gen Duminica in familie, iar dupa catva timp de emisiuni clean, care sa o spele un pic de un format in care s-au intamplat foarte multe, se va indrepta catre politica...

Trimite un comentariu

sus