Skip to main content

PressOne: Site-ul Coaliţiei conduse de Alexandru Cumpănaşu, copie la indigo după site-ul SRI

 
PressOne: Site-ul Coaliţiei conduse de Alexandru Cumpănaşu, copie la indigo după site-ul SRI

LA INDIGO. Site-ul Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), codus de Alexandru Cumpănaşu, a copiat site-ul Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Publicitate

Publicaţia PressOne a publicat, ieri, un material care ilustrează cum platforma web a SRI a fost „clonată”.

Este vorba despre toată structura site-ului, identică cu cea a site-ului SRI. Pe site-ul CNMR se regăsesc preluate cu totul, identic, unele părţi din site-ul SRI, notează sursa citată.

„Au copiat atât sursa HTML, cât şi sursa CSS -adică limbajul care defineşte aspectul vizual al elementelor care compun site-ul, de la site-ul SRI”, subliniază PressOne.


Site-ul CNMR (sus) şi cel al SRI (jos)


Site-ul a fost dezvoltat de compania D>Soft, din Iaşi. În trecut, ar fi făcut două site-uri care au copiat conţinut propagandistic pro Kremlin de pe Sputnik şi l-au distribuit în România.

De asemenea, aceeaşi firmă a realizat şi alte site-uri pentru Liviu Beşleagă, unul din cei peste 60 de vicepreşedinţi ai CNMR - vicepreşedinte pe Online, potrivit lui Alexandru Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a explicat, pentru PressOne, că nu ştie de problema site-ului. Cumpănaşu a mai spus că „am decis ca din acest moment domnul Beşleagă să fie dat afară din CNMR”.

Alexandru Cumpănaşu prezidează, din octombrie, 2015, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR), un conglomerat de ONG-uri al căror scop declarat este de a accelera absorbţia fondurilor europene.

Alexandru Cumpănaşu a revenit în atenţia publică în ultimele săptămâni, după ce s-a implicat public în dezvăluirea unor detalii privind cazul celor două minore de la Caracal. Una dintre acestea, Alexandra Măceşanu, era nepoata sa.


Materialul integral - Site-ul Coaliţiei conduse de Alexandru Cumpănaşu e copiat după site-ul SRI


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    O fi acelasi template wordpress :D
  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    Sa faci asemenea logo, este ca o invitatie la nunta. Pune o ramura de cires si scrie "especially yours". Gata treaba. Chiar mai eficient, pe bune.
  • Bogdan Bogdan
    Amatorism ? Lipsa totala de seriozitate ! De ce s-ar chinui cineva sa copieze un site când are la dispoziție atatea resurse gratuite, platforme pentru conținut și așa mai departe.
  • mircea mircea
    Hai ca au fost prompti. Site-ul CNMR e in mentenanta acum.
  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    Lipsa de imaginatie, altfel ce rost ar avea sa fie intentionat? De ce trebuie sa angajezi pe cineva sa-ti puna un cuvant pe un fond colorat? Bani aruncati degeaba...sau cum spune tatal meu cand vede curling : "munca de pomana".

Trimite un comentariu

sus