Skip to main content

PressOne: Site-ul Coaliției conduse de Alexandru Cumpănașu, copie la indigo după site-ul SRI

 
PressOne: Site-ul Coaliției conduse de Alexandru Cumpănașu, copie la indigo după site-ul SRI

LA INDIGO. Site-ul Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), codus de Alexandru Cumpănașu, a copiat site-ul Serviciului Român de Informații (SRI). 

Publicația PressOne a publicat, ieri, un material care ilustrează cum platforma web a SRI a fost „clonată”.

Publicitate

Este vorba despre toată structura site-ului, identică cu cea a site-ului SRI. Pe site-ul CNMR se regăsesc preluate cu totul, identic, unele părți din site-ul SRI, notează sursa citată. 

„Au copiat atât sursa HTML, cât și sursa CSS -adică limbajul care definește aspectul vizual al elementelor care compun site-ul, de la site-ul SRI”, subliniază PressOne. 


Site-ul CNMR (sus) și cel al SRI (jos)


Site-ul a fost dezvoltat de compania D>Soft, din Iași. În trecut, ar fi făcut două site-uri care au copiat conținut propagandistic pro Kremlin de pe Sputnik și l-au distribuit în România.

De asemenea, aceeași firmă a realizat și alte site-uri pentru Liviu Beșleagă, unul din cei peste 60 de vicepreședinți ai CNMR - vicepreședinte pe Online, potrivit lui Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a explicat, pentru PressOne, că nu știe de problema site-ului. Cumpănașu a mai spus că „am decis ca din acest moment domnul Beșleagă să fie dat afară din CNMR”. 

Alexandru Cumpănașu prezidează, din octombrie, 2015, Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR), un conglomerat de ONG-uri al căror scop declarat este de a accelera absorbția fondurilor europene.

Alexandru Cumpănașu a revenit în atenția publică în ultimele săptămâni, după ce s-a implicat public în dezvăluirea unor detalii privind cazul celor două minore de la Caracal. Una dintre acestea, Alexandra Măceșanu, era nepoata sa.


Materialul integral Site-ul Coaliției conduse de Alexandru Cumpănașu e copiat după site-ul SRI 


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu