Skip to main content

Theodor Paleologu pune pauză emisiunii de la Guerrilla

 
Theodor Paleologu pune pauză emisiunii de la Guerrilla
Theodor Paleologu are de azi emisiune la Radio Guerrilla

Theodor Paleologu, politician și om de cultură, renunță temporar la emisiunea pe care o realiza la Radio Guerrilla, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro, Adrian Popescu, Managing Partner al postului de radio. 

Publicitate

Decizia vine după ce Paleologu a fost desemnat candidat pentru alegerile prezidențiale din partea PMP. Producția va fi reluată, în ianuarie, după încheierea alegerilor. 

Emisiunea, Metope, era oricum în vacanță, și ar fi urmat să revină săptămâna viitoare. Tronsonul emisiunii, care era marțea, va fi acoperit de Gojjira (George Andreescu), care se alătură postului de radio din această toamnă, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.   

Gojira face emisiunea Binili învinge, de luni până vineri, de la 13.00 la 16.00. Cu excepția zilei de joi, când emisiunea va fi de la 14.00. 

Theodor Paleologu s-a alăturat Radio Guerrilla, cu emisiunea Metope, în luna iunie (detalii, AICI). 

Legea audiovizualului nu permite candidaților la funcții publice să modereze sau să prezinte emisiuni. 

Ce spune Codul audiovizual:

„Radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de ştiri şi dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care deţin funcţii sau demnităţi publice ori purtători de cuvânt ai instituţiilor publice, precum şi de persoane desemnate public să candideze sau care şi-au anunţat public intenţia de a candida la alegerile locale, parlamentare sau prezidenţiale.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Producția va fi reluată în ianuarie",deci se cam asteapta ca nu va face cine stie in noiembrie la alegeri

Trimite un comentariu