Skip to main content

Florin Dumitrescu, jurat Chefi la Cuţite, lansează cartea de bucate - „Româneşte. Punct şi de la capăt”

 
Florin Dumitrescu, jurat Chefi la Cuţite, lansează cartea de bucate - „Româneşte. Punct şi de la capăt”

Chef Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii Chefi la Cuţite, de pe Antena 1, lansează luni a doua sa carte de bucate, Româneşte. Punct şi de la capăt. Cartea va fi disponibilă timp de 2 luni exclusiv în magazinele Lidl din ţară, la preţul e 49,99 de lei.

Publicitate

Chef Florin Dumitrescu prezintă în noua sa carte peste 60 de reţete româneşti culese din toată ţara şi adaptate la vremurile moderne conform viziunii sale. Româneşte.

„Bucătăria românească are multe de spus. Şi cred că noi toţi, atât noul val de bucătari tineri, care deja aduc schimbări în peisajul culinar românesc, cât şi orice om care găteşte cu bucurie acasă, putem să păstrăm gustul autentic al preparatelor noastre şi să prezentăm lumii bucătăria românească într-o nouă formă,” spune Chef Florin Dumitrescu.

Cartea este împărţită în patru capitole – Aperitive, Ciorbe, Feluri principale şi Deserturi – şi cuprinde reţete clasice româneşti, adaptate la vremurile actuale, în viziunea lui Chef Florin Dumitrescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    bravo
  • ion ion
    Cam scumpa cartea pentru asa continut. Cei interesati sa astepte 1-2 luni ca se va reduce la 20 lei.
    In al doilea rand am putut sa vedem de multi ani cum gatesc cei trei chefi. Cartea ar trebui numita " Cum sa te ingrasi repede - 60 retete cu mult zahar si faina".
  • marian marian
    Gretos ,Gretos . poate sa se duca undeva cu cartea lui de retete , si cu acest hipermarket, prefer sa cumpar romanesti nu adunaturi din Polonia sau de unde le mai aduce , iar la retete urmariti tv paprika
  • Gabriel Gabriel
    Mda...
    Măcar rețetele din cartea asta scumpă , prea scumpăsă fie dacă nu ușor de preparat , măcar bune la gust ... că la capitolul sandvișuri a stat prost în 2014
    http://metropotam.ro/La-zi/testing-sandvisurile-lui-chef-florin-dumitrescu-banale-spre-oribile-si-scumpe-art1604679747/
  • mile mile
    lidl a ales sa sponsorizeze mult antene , automat il sustin s pe el

Trimite un comentariu

sus