Skip to main content

iCEE.fest: Upgrade 100, platformă cu prezentările video din ultimii patru ani de festival: „400 de ore despre tehnologie și online”

 
iCEE.fest: Upgrade 100, platformă cu prezentările video din ultimii patru ani de festival: „400 de ore despre tehnologie și online”

Festivalul iCEE.fest: Upgrade 100 și-a lansat o platformă online, cu prezentări video și workshopuri din ultimii patru ani de festival. În total, sunt disponibile peste 400 de ore de conținut video

„The Virtual Festival” conține peste 600 de prezentări, workshopuri și conținut profesional pe subiecte ca marketingul online și transformare digitală, anunță reprezentanții festivalului. 

Publicitate

Accesul pe platformă este gratuit, pe bază de username și parola, cu excepția prezentărilor premium. Pltforma este disponibilă o variantă desktop și pe aplicația mobilă - Upgrade 100 - pentru iOS și Android. 

Video-urile din Virtual Festival acoperă domenii ca marketing online cu specialiști de la marile companii globale, subiecte pe creativitate, e-commerce, realitate virtuală, video gaming, e-health, smart homes, fintech, blockchain, online PR, impactul tehnologiei în democrație, startups și digital disruption, în general - cu aplicabilitate în mai multe industrii, notează aceeași sursă. 

Dragos Stanca, fondator Upgrade 100

„Cine spune că un festival dedicat transformării digitale trebuie să se desfășoare doar într-un spațiu limitat fizic și doar pentru două zile?

Tehnologia ne permite, azi, să avem un festival global, continuu, și să formăm fără a ține cont de granițe o comunitate de „doers and changers” din toate domeniile transformării digitale.

Cam acesta ar fi planul, pe termen mediu și lung: digitalizarea cât mai completă a experienței de festival și posibilitatea, pentru participanți, de a accesa oriunde, oricând, și de pe orice device, atât conținutul amplu pe care nu au cum să îl consume în timpul festivalului „fizic”, cât și baza de date care cuprinde alți membri ai comunității, cu toate oportunitățile aferente.

De aceea am decis să numim proiectul un festival virtual – pentru că, în esență, asta este.”

Platforma „Upgrade 100” cuprinde acum festivalul, care se desfășoară anual la București, emisiunea radio si podcastul de tehnologie și cultură digitală cu același nume, site-ul de știri și informații.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu