Skip to main content

iCEE.fest: Upgrade 100, platformă cu prezentările video din ultimii patru ani de festival: „400 de ore despre tehnologie şi online”

 
iCEE.fest: Upgrade 100, platformă cu prezentările video din ultimii patru ani de festival: „400 de ore despre tehnologie şi online”

Festivalul iCEE.fest: Upgrade 100 şi-a lansat o platformă online, cu prezentări video şi workshopuri din ultimii patru ani de festival. În total, sunt disponibile peste 400 de ore de conţinut video.

Publicitate

„The Virtual Festival” conţine peste 600 de prezentări, workshopuri şi conţinut profesional pe subiecte ca marketingul online şi transformare digitală, anunţă reprezentanţii festivalului.

Accesul pe platformă este gratuit, pe bază de username şi parola, cu excepţia prezentărilor premium. Pltforma este disponibilă o variantă desktop şi pe aplicaţia mobilă - Upgrade 100 - pentru iOS şi Android.

Video-urile din Virtual Festival acoperă domenii ca marketing online cu specialişti de la marile companii globale, subiecte pe creativitate, e-commerce, realitate virtuală, video gaming, e-health, smart homes, fintech, blockchain, online PR, impactul tehnologiei în democraţie, startups şi digital disruption, în general - cu aplicabilitate în mai multe industrii, notează aceeaşi sursă.

Dragos Stanca, fondator Upgrade 100:

„Cine spune că un festival dedicat transformării digitale trebuie să se desfăşoare doar într-un spaţiu limitat fizic şi doar pentru două zile?

Tehnologia ne permite, azi, să avem un festival global, continuu, şi să formăm fără a ţine cont de graniţe o comunitate de „doers and changers” din toate domeniile transformării digitale.

Cam acesta ar fi planul, pe termen mediu şi lung: digitalizarea cât mai completă a experienţei de festival şi posibilitatea, pentru participanţi, de a accesa oriunde, oricând, şi de pe orice device, atât conţinutul amplu pe care nu au cum să îl consume în timpul festivalului „fizic”, cât şi baza de date care cuprinde alţi membri ai comunităţii, cu toate oportunităţile aferente.

De aceea am decis să numim proiectul un festival virtual – pentru că, în esenţă, asta este.”

Platforma „Upgrade 100” cuprinde acum festivalul, care se desfăşoară anual la Bucureşti, emisiunea radio si podcastul de tehnologie şi cultură digitală cu acelaşi nume, site-ul de ştiri şi informaţii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus