Skip to main content

VIDEO de antologie. Goana jurnaliștilor după subiect. La propriu!

 
VIDEO de antologie. Goana jurnaliștilor după subiect. La propriu!

Jurnalism de teren înseamnă uneori și...atletism. O dovedește clipul de mai jos care arată că, uneori, în această meserie jurnaliștii gonesc după subiect. La propriu!

Publicitate

Zeci de jurnaliști și cameramani au alergat toți după procurorul Cătălin Zăvoianu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, audiat astăzi la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție.  

Procurorul, și el cu constituție atletică, a luat-o la fugă după ce a părăsit clădirea Secției. Jurnaliștii nu s-au lăsat nici ei mai prejos și s-au ținut zeci de metri după procuror. 

Imaginile vorbesc de la sine. Clipul a fost postat pe Facebook de jurnalista Ionela Arcanu, de la Realitatea TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De tot râsul. A mai fost un episod asemanator cu Ioan Bendei, ex-director la deontologii de la Digi24. Fariseul ăla dadea oameni afară pt te miri ce, dar era băgat in combinatii sulfuroase cu Mitica Dragomir. Chiar, ce se mai aude cu procesul pt drepturile tv?
  • Este o munca grea, iar Mircea Badea sta la masuta si la aer conditionat si se plange ca intrebarile reporterilor nu sunt inteligente. Ce sa intrebi in asemenea conditii? Arunci si tu o intrebare simpla, ca nu ai cum sa dialoghezi ca intr-un talk show.

Trimite un comentariu