Skip to main content

Un limbaj "la pielea goală"! Fără bip. Amendă la Acces Direct pentru limbaj vulgar ce nu poate fi reprodus

 
Un limbaj "la pielea goală"! Fără bip. Amendă la Acces Direct pentru limbaj vulgar ce nu poate fi reprodus
Reacția Cristinei Cioran la câteva secunde după ce invitata sa a „scăpat” în direct una dintre cele mai grave mostre de limbaj vulgar

FĂRĂ BIP. Poveștile „fără perdea” de la Acces Direct au o amendă Antenei 1. Consiliul Național al Audiovizualului a amendat Antena 1 cu 5.000 de lei pentru limbaj vulgar, într-o ediție Acces Direct din 1 iulie. 

Publicitate

Cazul a ajuns la CNA după o plângere venită din partea unui telespectator care reclama că „în cadrul emisiunii acces direct o doamnă povestește amănunte cu conotații sexuale”. 

Monitorizarea momentului i-a șocat și pe membrii CNA.

O femeie prezentă în studio povestește „Așa. Am o mătușă de-a mea, pleca cu ea în Germania, la fata ei. O punea să se dezbrace în p***a goală... (n.r. - primul cuvânt s-a auzit pe post „în original”).”

Moderatoarea Cristina Cioran a reacționat instant la afirmația vulgară a femeii. 

Cristina Cioran (moderatoare):

"Doamnă, vă rog foarte mult să nu mai spuneți așa ceva!

Da', dar suntem la televizor! Doamne, în legătură directă cu noi...

Nu mai, nu mai, vă rog să nu mai vorbiți!"

În aceeași emisiune a fost discutat și cazul unei femei care își acuză soțul de infidelitate. Și aici au apărut detalii indecente. 

„Lenuța Gheorghe:

M-a bătut doi ani de zile, că sunt bune la pat (vecinele cu care soțul își înșela soția - n.r. ) și nu poate să facă dragoste cu mine”, a povestit femeia. 

Amenda de 5.000 de lei a fost votată în unanimitate de cei prezenți. Sancțiunea a fost propusă de Dorina Rusu, pentru încălcarea articolului 18 (1) b), potrivit căruia „Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 - 23,00 producţii care prezintă: b) scene de sex, limbaj sau comportament trivial, vulgar sau obscen;”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Bai baeatule ....***? Toata lumea are acum acces la internet. Gratis. Astia fara bacaloareat (ups) ar trebui sa aiba interzis la net. N-ai bacalaureat nu pupi net. Cum ar mai fi? ***. Ei? Nu cred ca treci!
  P.S.: ...audientele....postati audientele ***.
 • Voi sunteti normali? Cu ce va incalzeste pe voi ca postu x sau y a primit amenda de nspe mii de lei? Cu ce va incalzeste faptul ca nu stiu ce post sau emisiune a avut audienta sau nu? Pe deasupra mai apare unu permanent care cere audientele de aseara! Acolo la spitalu noua aveti internet la liber?
 • La cat mai multe amenzi. Si "mile milica", cum a zis "marian":
  "cat antenuta rasuflata este condusa si afiliata la PSD nu se va inampla nimic"
 • La cat mai multe amenzi. Si "mile milica", cum a zis "marian":
  "cat antenuta rasuflata este condusa si afiliata la PSD nu se va inampla nimic"
 • Atata timp cat antenuta rasuflata este condusa si afiliata la PSD nu se va inampla nimic cu antenutele trebuia amenda maxima si doua ore intrerupta emisiunea sa se invete minte CNA- psd- antena
 • Poate s-a apreciat că Cioranca a intervenit
  A fost propusă de Dorina Rusu,deci nu ziceți acuma ca psd-ul a intervenit :)))

Trimite un comentariu