Skip to main content

Alexandru Cumpănașu, notificat de HBO România. A folosit o fotografie cu Relu din „Umbre”, fără permisiunea platformei

 
Alexandru Cumpănașu, notificat de HBO România. A folosit o fotografie cu Relu din „Umbre”, fără permisiunea platformei
Foto | Libertatea

Alexandru Cumpănașu a folosit, fără drepturi de autor, o poză de la HBO, care-l înfățisează pe Relu (Șerban Pavlu) din serialul „Umbre”. 

Platforma HBO România i-a cerut lui Cumpănașu să șteargă poza, pe care a folosit-o pentru a-și ilustra un text despre corupție și „mafiile care conduc statul”, informează Adevărul care citează G4Media

Publicitate

„Confirmăm faptul că domnul Cumpănașu a primit din partea HBO România o notificare de înlăturare de pe contul său de Facebook a materialelor protejate”, au spus reprezentanții HBO pentru G4Media.ro.

Postarea, pe care Cumpănașu a ilustrat-o cu poza celor de la HBO, vorbește despre „mafiile care conduc statul” și despre „confiscarea statului de către clanuri”. 

De menționat că la ora publicării acestui articol, postarea de pe Facebook-ul lui Cumpănașu era ilustrată tot cu poza HBO. 

Alexandru Cumpănașu a revenit în atenția publică în ultima lună, după ce s-a implicat public în dezvăluirea unor detalii privind cazul celor două minore de la Caracal. Una dintre acestea, Alexandra Măceșanu, era nepoata sa.

În urmă cu câteva zile și-a anunțat și intenția de candida la alegerile prezidențiale din această toamnă. 

La jumătatea lunii august, publicația PressOne a publicat un material prin care arăta cum site-ul Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), codusă de Alexandru Cumpănașu, a copiat site-ul Serviciului Român de Informații (SRI).

Captură cu postarea lui Alexandru Cumpănașu, de pe contul de Facebook

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu