Skip to main content

Apple lansează propriul Netflix în luna noiembrie. La ce preţ

 
Foto: Apple.com
Foto: Apple.com

Apple anunţă lansarea propriul serviciu de streaming - Apple TV+ - pe 1 noiembrie. Serviciul va fi disponibil în peste 100 de ţări din întreaga lume, la preţul fix de 4,99 de dolari pe lună.

Publicitate

Apple TV+ promite o serie de producţii originale precum serialul „The Morning Show”, ce înseamă revenirea actriţei Jennifer Aniston în zona de seriale, „Dickinson”, „See”, „For All Mankin”, „The Elephant Queen”.

În plus, Apple anunţă că acelaşi abonament va putea fi folosit de până la şase membri.

Apple TV+ vine pe o piaţă a serviciilor streaming care începe să se aglomereze. Netflix investeşte din plin în conţinut original. Pe piaţa din SUA s-a extins destuld e mult şi platforma Hulu.

Diney lucrează din greu pentru lansarea propriului serviciu Disney+.

Warner Brothers pregăteşte, la rândul său, un serviciu VOD, care se va numi HBO Max.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • IonutIT IonutIT
    @Iulia Bunea. Lista tarilor suportate poate fi verificata foarte usor. Se intra pe site-ul web al serviciului (nu stiu daca pot posta linkul, este tv.) si la baza paginii, jos de tot in dreapta, unde scrie United States, se poate vizualiza lista cu toate cele 100 de tari.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @IonutIT. Multumim de precizare. Noi le-am scris si celor de la Apple pentru a verifica. Vom face un update daca ne raspund.
  • IonutIT IonutIT
    Trebuia mentionat ca printre cele 100 de tari, ce includ Botswana, Fiji, Ghana, Guinea Bissau, Macau dar si Bulgaria sau Moldova, tara noastra, Romania, NU este in lista tarilor unde serviciul va functiona.

Trimite un comentariu

sus