Skip to main content

Apple lansează propriul Netflix în luna noiembrie. La ce preț

 
Apple lansează propriul Netflix în luna noiembrie. La ce preț
Foto: Apple.com

Apple anunță lansarea  propriul serviciu de streaming - Apple TV+ - pe 1 noiembrie. Serviciul va fi disponibil în peste 100 de țări din întreaga lume, la prețul fix de 4,99 de dolari pe lună.  

Publicitate

Apple TV+ promite o serie de producții originale precum serialul „The Morning Show”, ce înseamă revenirea actriței Jennifer Aniston în zona de seriale, „Dickinson”, „See”, „For All Mankin”, „The Elephant Queen”. 

În plus, Apple anunță că același abonament va putea fi folosit de până la șase membri. 

Apple TV+ vine pe o piață a serviciilor streaming care începe să se aglomereze. Netflix investește din plin în conținut original. Pe piața din SUA s-a extins destuld e mult și platforma Hulu. 

Diney lucrează din greu pentru lansarea propriului serviciu Disney+. 

Warner Brothers pregătește, la rândul său, un serviciu VOD, care se va numi HBO Max.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Iulia Bunea. Lista tarilor suportate poate fi verificata foarte usor. Se intra pe site-ul web al serviciului (nu stiu daca pot posta linkul, este tv.) si la baza paginii, jos de tot in dreapta, unde scrie United States, se poate vizualiza lista cu toate cele 100 de tari.
  • Trebuia mentionat ca printre cele 100 de tari, ce includ Botswana, Fiji, Ghana, Guinea Bissau, Macau dar si Bulgaria sau Moldova, tara noastra, Romania, NU este in lista tarilor unde serviciul va functiona.

Trimite un comentariu