Skip to main content

AUDIENȚE. Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a câștigat țara și orașele. Pro TV a ținut aproape și a câștigat tinerii

 
AUDIENȚE. Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a câștigat țara și orașele. Pro TV a ținut aproape și a câștigat tinerii

AUDIENȚE TV. Antena 1 și Pro TV s-au bătut pentru primele locuri în audiență. Postul Intact, cu show-ul „Te cunosc de undeva”, a câștigat detașat lupta de la orașe. A fost pe primul loc și în toată țara, însă diferența față de Pro TV a fost mică.

Publicul tânăr a pus Pro TV pe primul loc, care avut două filme de acțiune pe interval. 

Publicitate

Antena 1 a avut o medie de aproximativ 1,2 milioane de privitori din toată țara, în fiecare minut. Pro TV a fost imediat după Antena 1, cu o medie de audiență apropiată. 

În minutul de aur, de la 21:15, aproximativ 1,5 milioane de telespectatori se uitau la a patra ediție „Te cunosc de undeva”.

La bătaie cu emisiunea de la Antena 1, celelalte posturi au avut pe interval următoarele producții:

 • Pro TV a avut două filme: Cei șapte magnifici (20:00) și Șefi de coșmar (22:45)
 • Kanal D: Se strigă darul (20:00) și Asta-i România! (reluare, de la ora 22:00)
 • România TV: Newsline (20:00) și România de poveste (21:00)

Citește și: Te cunosc de undeva, show-ul serii de sâmbătă. Antena 1, lider în toată țara și la orașe. Pro TV, pe publicul comercial

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele show-ului Te cunosc de undeva:

NAȚIONAL. Antena 1 și Pro TV a fost bară la bară aseară. Show-ul transformărilor, Te cunosc de undeva, a pus Antena 1 pe primul loc în toată țara, însă Pro TV a avut audiențe apropiate. 

Ambele posturi au avut, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva, o medie de aproximativ 1,2 milioane de telespectatori în fiecare minut. 

De asemenea, 1,5 milioane de urmăritori se uitau, în minutul de aur, la Te cunosc de undeva

Kanal D a fost pe locul trei. A avut, pe intervalul emisiunii de la Antena 1, o medie de aproximativ 839.000 de privitori pe minut. Postul Dogan a fost urmat în clasament de România TV. 

URBAN. La orașe Antena 1 câștigat detașat. Show-ul transformărilor era urmărit de aproximativ 640.000 de privitori, în medie, pe minut. 

Pe locul doi era Pro TV. Postul TV a avut, pe interval, o medie de 580.000 de telespectatori pe minut

România TV a trecut peste Kanal D în mediul urban. Postul de știri a avut o medie de audineță de aproximativ 454.000 de urmăritori, în medie pe minut, pe intervalul Te cunosc de undeva. Kanal D, de pe locul patru, era urmărit de aproximativ 280.000 de privitori, în medie, pe interval. 

COMERCIAL. Tinerii s-au uitat la Pro TV. Antena 1 a trecut pe locul doi. Te cunosc de undeva a scos o medie de aproximativ 222.000 de urmăritori pe minut.

Postul din Pache Protopopescu, pe primul loc, a avut o medie de aproximativ 253.000 de telespectatori, pe intervalul Te cunosc de undeva. 

Kanal D și România TV s-au clasat pe locurile trei și patru

Digi Sport 1 apare în top pe locul cinci, cu meciul Chindia Targoviste - Astra pe intervalul Te cunosc de undeva. 

GALERIE FOTO. Te cunosc de undeva, 28 septembrie

 

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 28 septembrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.05), la nivel NAŢIONAL:

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 1.224.000 6.9 17.3
2 Pro TV 1.216.000 6.8 17.1
3 Kanal D 839.000 4.7 11.8
4 Romania TV 814.000 4.6 11.5
5 Antena 3 305.000 1.7 4.3
 

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 28 septembrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.05) în mediul URBAN:

  URBAN   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 639.000 6.7 17.8
2 Pro TV 579.000 6.1 16.1
3 Romania TV 454.000 4.7 12.6
4 Kanal D 280.000 2.9 7.8
5 Antena 3 186.000 1.9 5.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 28 septembrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.05), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Pro TV 253.000 5.9 20.8
2 Antena 1 222.000 5.2 18.2
3 Kanal D 126.000 2.9 10.4
4 Romania TV 83.000 1.9 6.8
5 Digi Sport 1 37.000 0.9 3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA  
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Deci "Răzvan", esti din mediul rural, de te intereseaza nationalul ? Ca la asta este lider "Antena 1".
  Si nu ziceai ca nu te intereseaza "ce public tinta au televiziunile" ? Atunci, de ce ai zis ca "Las Fierbinți este un serial pentru cei de la tara":
  https://www.paginademedia.ro/2019/09/audiente-las-fierbinti-sef-sub-acoperire-26-septembrie
 • Ești pierdut baiete ,somn usor si intoxicare placuta! Se vede ce fel de om esti ,nu esti cu toate tiglele pe casa , ai înteles ce vreau sa spun :):)
 • Se pare ca pe acest site, multi utilizatori sunt interesati de audiente. Mie nu mi s-au parut niciodata interesante sau relevante. Adica daca esti in floarea varstei, inseamna ca vrei televizoare, filtre de cafea, gadgeturi si credite. Daca ai peste 50 de ani vrei doar medicamente si solutii de fixat proteze. Este amuzant si fara nicio legatura cu dinamica unei familii.
 • Se vede ca esti din publicul "Antena 1", national, cel pensionar de la tara. Cuvinte ca: "nu mii da mie", "bai isu din" (is, cei la la tara folosesc is).
 • Pe mine nu ma intereseaza ce public tinta au televiziunile, daca i-au bani din publicitate nu mii da mie, pe mine ma intereseaza sa vad ce-mi place la tv si sa fie ceva de calitate ,atata tot ,restul nu ma intereseaza absolut deloc ! Cati bai isu din publicitate ,ce public comercial au ,asta e treaba lor ,a celor care vand publicitatea televiziunilor . Ce te agiti tu asa de tare Dorule ? Esti cumva om din publicitate?vinzi publicitate televiziunilor?Eu cred ca esti o simpla persoana care se uita la tv si cam atat! Mai lasa aberatiile astea cu "lider la batrani" nu esti tu în masura sa apreciezi asta,ai înteles?
 • "Razvan Putina R", in televiziuni conteaza comercialul, nu pensionarii tai de pe national.

  "filemele în premiera promise de Pro tv în toamna aceasta"
  Si in legatura cu filmele in premiera; inca nu s-a terminat toamna. Multe vor fi in octombrie, noiembrie. Vrei filme noi acum, cand inca e cald afara ? Audienta va fi prea mica...
 • Pentru d-ul de la antenuta in luna octombrie vor fi premierele , pentru sambara e pregatit Deadpool si o comedie trasnet , iar dumineca un film redifuzat Furios si iute in viteza a cincea , un film foarte bun a sa nu uit mai sunt si meciurile de seniori dar si cele de tineret care vor fi ,unde crezi tot la pro ,asa vizionare placuta la emisiunea ta preferata
 • @ razvan : daca te intereseaza asa mult nationalul, vezi ca antena ia bataie pe national cam multe zile de la kanal. :))

  Pentru pro si antena conteaza doar comercialul. Sunt posturi pentru care este important ce fac pe celelalte targeturi, dar nu pro si antena.
 • "Ionuț" ai mare dreptate ,Sorana nu are voce absolut deloc si e si enervanta dar ceilalti concurenti sunt foarte ok ,ai nimerit foarte prost ,fix la prestatia ei ,te sfatuiesc sa privesti tot show-ul si îți vei schimba total parerea!.
 • Am urmărit doar aceasta prestație și sincer ma întreb cum te poți uita la asemenea emisiune cu asemenea voci ca a Soranei???
  https://youtu.be/Yq777t_C_Eg
 • Cu ce ma încalzeste pe mine ca un post tv anume e lider pe publicul comercial,pe mine ma intereseaza ca oamenii sa urmareasca întrun numar cat mai mare un post tv sau un program tv ,ma intereseaza nationalul , Ce daca esti lider pe comercial iar la tine se uita 400.000 de romani iar la alt post care nu e lider pe comercial se uita 1,3 milioane de pers.! Dau si eu un ex.
 • Dorule iar ai aparut tu cu "pensionarii" , nu stiu de unde ai scos tu asta cu pensionarii? Veziti tu de tinerii tai de la Pro tv si lasa "pensionarii " în pace!
 • Emisiune pentru pensionari, nu "mile milica" ? Si in legatura cu "dupa incalzirea vremii"; "se duce in jos", dar tot e lider pe comercial. Nu ?
  "Pro TV" lider unde trebuie, pe comercial. Si costuri mici pentru un film rereredifuzat. "Te cunosc de undeva", costuri prea mari.

Trimite un comentariu