Skip to main content

Premiile Emmy 2019, Câștigătorii. Game of Thrones, marele câștigător. Producții marca Amazon și Netflix, pe lista câștigătorilor

 
Premiile Emmy 2019, Câștigătorii. Game of Thrones, marele câștigător. Producții marca Amazon și Netflix, pe lista câștigătorilor

Emmy 2019. Serialele „Game of Thrones”, „Cernobîl” și „The Marvelous Mrs. Maisel” sunt marii câștigători ai premiilor Emmy 2019, care au fost decernate aseară, notează Variery.com.

Sezonul final al serialului Game of Thrones a atras 12 trofee, inclusiv titlul de cel mai bun serial dramatic și cel mai bun actor în rol secundar, primit de Peter Dinklage, pentru rolul lui Tyrion Lannister.

Publicitate

Producția marca Amazon, „The Marvelous Mrs. Maisel”, a atras opt premii la premiile Emmmy 2019.

Un alt mare câștigător a fost o altă serie marca HBO, Cernobîl, care a primit 10 trofee, inclusiv distincția de cea mai bună miniserie.

Titlul de cel mai bun serial de comedie a mers la Amazon Prime, pentru producția „Fleabag”, într-o categorie în care a concurat cu titluri precum Veep, Russian Doll, The Good Place sau The Marvelous Mrs. Maisel. 

Producția-experiment marca Netflix“Black Mirror: Bandersnatch”, în care telespectatorul își alege evoluția filmului, a atras premiul pentru cel mai bun film de televiziune. 

Cea mai bună actriță într-un serial dramatic este Jodie Comer, din Killing Eve, în timp ce premiul pentru cel mai bun actor a mers pe Billy Porter, pentru Pose. 

Lista nominalizărilor și câștigătorilor premiilor Emmy 2019, pe PaginadeSeriale.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu