Skip to main content

Horia Gruşcă, (re)ales preşedinte al Comisiei de Etică din TVR

 
Horia Gruşcă, (re)ales preşedinte al Comisiei de Etică din TVR

Comisia de Etică din Televiziunea Publică are preşedinte, după mai multe luni de blocaj. Horia Gruşcă, cel care a condus Comisia Etică şi în trecut, a fost ales pe această funcţie de cei şapte membri ai Comisiei, într-o şedinţă care a avut loc pe 20 septembrie.

Publicitate

Potrivit comunicării de pe site-ul instituţiei, cei şapte membri au votat „deschis”, fiind formulare două propuneri de candidaţi, Horia Gruşcă şi Dan Banu.

Horia Gruşcă a fost ales preşedinte cu patru voturi „pentru” (Gabriela Avram, Horia Gruşcă, Sándor Kacsó şi Marian Voicu), faţă de trei voturi exprimate pentru Ion Banu (Ion Banu, Laura Fronoiu şi Radu Tudor).

Amintim că TVR a organizat în luna iunie alegerile pentru o nouă componenţă a Comisiei de Etică, după ce mandatul fostei Comisii expirase.

Lista membrilor Comisiei de Etică:

Marian Voicu (producător tv), Gabriela Avram (jurnalist tv senior), Horia Gruşcă (producător tv), Radu Aurel Tudor (jurnalist tv) şi Ion Banu (producător tv) au fost validaţi de Consiliul de Administraţie ca membri titulari, după alegerile din luna iunie.

Kacso Sandor, jurnalist la Secţia Maghiară, a fost desemnat din partea Consiliului de Admnistraţie

Laura Froniu, jurnalist în cadrul Direcţiei Ştiri, a fost desemnată ca membru din partea şefei TVR, Doina Gradea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fosta colega fosta colega
    De zeci de ani Horică Grușcă taie frunze la câini pe bani mulți în această sinecură băgată în seamă doar de frustrații fără de realizări în TVR. Oare cât de etic este să vii "la muncă" fără să faci nimic așteptând să pice câte o reclamație pe care s-o întorci pe toate fețele?!
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Fronoiu trebuie sa fie tare mîndra ca a fost desemnata de minunata, atit de etica doamna Gradea.

Trimite un comentariu

sus