Skip to main content

Horia Grușcă, (re)ales președinte al Comisiei de Etică din TVR

 
Horia Grușcă, (re)ales președinte al Comisiei de Etică din TVR

Comisia de Etică din Televiziunea Publică are președinte, după mai multe luni de blocaj. Horia Grușcă, cel care a condus Comisia Etică și în trecut, a fost ales pe această funcție de cei șapte membri ai Comisiei, într-o ședință care a avut loc pe 20 septembrie.

Potrivit comunicării de pe site-ul instituției, cei șapte membri au votat „deschis”, fiind formulare două propuneri de candidați, Horia Grușcă și Dan Banu. 

Publicitate

Horia Gruşcă a fost ales preşedinte cu patru voturi „pentru” (Gabriela Avram, Horia Gruşcă, Sándor Kacsó şi Marian Voicu), faţă de trei voturi exprimate pentru Ion Banu (Ion Banu, Laura Fronoiu şi Radu Tudor).

Amintim că TVR a organizat în luna iunie alegerile pentru o nouă componență a Comisiei de Etică, după ce mandatul fostei Comisii expirase. 

Lista membrilor Comisiei de Etică: 

Marian Voicu (producător tv), Gabriela Avram (jurnalist tv senior), Horia Gruşcă (producător tv), Radu Aurel Tudor (jurnalist tv) şi Ion Banu (producător tv) au fost validaţi de Consiliul de Administraţie ca membri titulari, după alegerile din luna iunie. 

Kacso Sandor, jurnalist la Secţia Maghiară, a fost desemnat din partea Consiliului de Admnistrație

Laura Froniu, jurnalist în cadrul Direcției Știri, a fost desemnată ca membru din partea șefei TVR, Doina Gradea 

 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De zeci de ani Horică Grușcă taie frunze la câini pe bani mulți în această sinecură băgată în seamă doar de frustrații fără de realizări în TVR. Oare cât de etic este să vii "la muncă" fără să faci nimic așteptând să pice câte o reclamație pe care s-o întorci pe toate fețele?!

Trimite un comentariu