Skip to main content

Gimnasta Andreea Răducan este „Fata de Aur”, un nou documentar pe HBO

 
Gimnasta Andreea Răducan este „Fata de Aur”, un nou documentar pe HBO
Andreea Răducan

„Fata de Aur”, un documentar despre evoluția uneia dintre cele mai mari gimnaste ale României, Andreea Răducan, va fi difuzat luna aceasta pe HBO și HBO GO. 

Premiera „Fata de aur”, documentar semnat de Adrian Robe, Denisa Morariu-Tamaș, va fi pe 26 septembrie atât pe postul HBO (de la 21.45), cât și pe platforma HBO GO. 

Publicitate

„Documentarul dezvăluie cealaltă parte a medaliei, trauma și eforturile, munca grea și durerea din spatele unei medalii de aur și a prestigiului unui campion”, spune HBO în prezentarea proiectului.

Pe scurt despre documentar: 

„Și-a sacrificat copilăria ca să devină campioană olimpică și, când a reușit să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, aceasta i-a fost luată după trei zile deoarece a fost depistată pozitiv cu o substanță de dopaj găsită într-o pastilă de răceală pe care doctorul ei i-o dăduse cu câteva minute înainte să participe la competiție.

După 15 ani, Andreea se confruntă cu cea mai dură luptă împotriva oamenilor care au înșelat-o în timp ce încearcă să-și recupereze medalia și, în același timp, demnitatea.” 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu