Skip to main content

Jurnalista Ioana Răduca, ex Antena și Realitatea TV, emisiune la Medika TV

 
Jurnalista Ioana Răduca, ex Antena și Realitatea TV, emisiune la Medika TV
Ioana Răducă, noul nume care se alătură postului Medika TV

Un nume nou se alătură postului Medika TV, din această toamnă. Ioana Răduca, jurnalistă cu experiență la Antena 1, Antena 3 și Realitatea TV, se alătură postului Medika TV, pentru o nouă emisiune ce va fi difuzată, live, în prime-time. 

Publicitate

Este vorba despre Medika Special, un talk-show live, difuzat de luni până joi, de la ora 19.00 la ora 21.00, pe teme din actualitate, din domeniul sănătății.

Ioana Răduca va modera Medika Special în zilele de marți și joi. În zilele de luni și miercuri, moderator va fi Doru Gheorghiade.

Ioana Răduca:

„Mare parte din activitatea mea din televiziune a fost legată de sănătate, fie că vorbim despre perioada în care am fost reporter care s-a ocupat de acest domeniu, fie că vorbim despre perioada în care am coordonat Secția Social, fie că vorbim despre cea în care din poziția moderatorului, am încercat să aduc în atenția publică subiecte din această zonă, pe care eu le consider extrem de importante pentru fiecare dintre noi, bolnavi sau sănătoși tun.

Așa că propunerea legată de acest proiect a venit ca redescoperirea unei vechi pasiuni pentru care nu aveam cum să spun nu. E o provocare pentru care le mulțumesc celor care mi-au oferit-o!”

Carte de vizită:

Ioana Răduca are 17 ani de experiență în televiziune. A lucrat în Departamentele de Știri de la Antena 1, Antena 3, Realitatea TV.

Ca om de televiziune a crescut trecând prin toate etapele meseriei: reporter de teren, redactor, editor, șef de secție, coordonator proiecte speciale, prezentator-moderator, redactor-șef.

În 2009 Ioana Răduca a primit Marele Premiu-„Reporter Special” al Asociației Profesioniștilor de Televiziune.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu