Skip to main content

Jurnalista Alice Iacobescu, la PaginademediaLIVE

 
Jurnalista Alice Iacobescu, la PaginademediaLIVE

Jurnalista Alice Iacobescu, demisionară de la postul Digi24, este invitata lui Petrişor Obae, la PaginademediaLIVE.

Publicitate

Alice Iacobescu s-a despărţit de Digi24 după şapte ani la pupitrul postului de ştiri, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI.

„Consider că este momentul să fac o schimbare şi, în mod cert, o să fie o schimbare de substanţă. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, şi sunt convinsă că voi reuşi să fac asta şi de aici încolo. Voi vedea sub ce formă”, a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro.

„În acest moment, nu ştiu unde mă duc, dar ştiu ce am de oferit”, a mai adăugat jurnalista.

Interviul va fi difuzat LIVE din studioul Paginademedia, în jurul orei 17.00

Carte de vizită

Lucrează în media de peste 20 de ani. Şi-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, a lucrat apoi la BBC World Services (96-99). În Intact a lucrat mai bine de 11 ani, dintre care patru ani la Antena3, de când s-a lansat postul (iunie 2005).

În anul 2012 a renunţat la Antena 3, unde realiza Săptămâna de ştiri, pentru noul proiect Digi24. S-a alăturat Digi24 cu o lună înainte de lansare, pe 1 martie 2012.

Citeşte şi:

Demisie importantă la Digi24. Cel mai acid jurnalist al staţiei părăseşte televiziunea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriela Constantinescu Gabriela Constantinescu
    Ce prostii scrieti, andrei si gigi24! A.I. este o jurnalista excelenta, iar psdeilor poftiti in emisiune orice alt om normal din tara asta le-ar fi pus masa-n cap, ea insa avea rabdare si eleganta cu ei, cu toate ca *** ***
  • andrei andrei
    Pe final devenise multa prea lingusitoare cu opozitia si gratuit agresiva cu oricine din psd. Europa FM o sa se reprofileze din nou in non politic pt ca politica fara dragnea nu mai e asa trendy. Nu stiu cine o sa o primeasca pe Alice. Poate echipa de comunicare usr / usr bucuresti / usr sector */ sau sa candideze la primarie din partea pnl.
  • Gigi24 Gigi24
    Poate ne spune A.I. cine a adus-o si cine a sustinut-o la Digi24. Macar acum, cand ultimii mohicani sunt alungati cu coada intre picioare din Digi, ar fi frumos sa rememorize perioada de inceoput a proiectului,
  • Doru milogu Doru milogu
    Pai asta a lasat digi 2 si 4 ca sa vina la pagina de media?
  • Saviana Saviana
    @Marius
    Multumesc! Uite asa afla omul ca o viata a folosit gresit un cuvant. :)

Trimite un comentariu

sus