Skip to main content

Limbaj de politician, către o jurnalistă: „Ești o vacă!”. Numărul doi din Primăria Capitalei a jignit o ziaristă de la Evenimentul Zilei

 
Limbaj de politician, către o jurnalistă: „Ești o vacă!”. Numărul doi din Primăria Capitalei a jignit o ziaristă de la Evenimentul Zilei
Foto | Libertatea

Limbaj de politician. O jurnalistă de la Evenimentul Zilei a fost jignită de Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureștiului, scrie ziarul Libertatea. Totul vine ca urmare a unui articol care-l are în centru. 

„Ești o vacă!”, i-a spus Bădulescu ziaristei Sandra Sălăgean, printr-un SMS.

Publicitate

Insulta a fost trimisă printr-un mesaj pe telefonul mobil, după un text despre limbajul „colorat” folosit de politician într-o emisiune la postul de radio București FM. 

Materialul publicat de Evz.ro a titrat: „Viceprimarul Capitalei, dezlănțuit! Badulescu: Nu vreau să fac bătături la c*r! N-am hemoroizi, că io-s de la țară!

Textul semnat de Sandra Sălăgean a sintetizat limbajul folosit de Viceprimarul Capitalei în emisiunea „În comunitate”, de la București FM. 

În respectiva emisiune, moderată de Mihaela Ioniță, Aurelian Bădulescu a dezbătut împreună cu ceilalți invitați, Bogdan Enoiu – creatorul Flow, Marius Gorgan de la Bucharest Bike Traffic și Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, problemele bicicliștilor din Capitală și cele ale trotinetelor electrice în trafic.

Aurelian Bădulescu a spus, pentru Libertatea, că nu știe despre ce este vorba și s-a declarat surpins de acuzațiile ziaristei:

„Eu nu mi-aduc aminte să fi trimis nimănui un mesaj. Stați să mă uit în telefon. Într-adevăr, dar cred i l-am trimis greșit, nu dumneaei. Eu aveam o altă discuție pe Whatsapp și cred că din greșeală am făcut-o pe dumneai vacă. Dar care e problema, că nu am înțeles. A interpretat că am făcut-o eu vacă pe dânsa? Vai, îmi cer mii de scuze.”

Bădulescu, la București FM: „Nu vreau să fac bătături la c*r!”

Aurelian Bădulescu a făcut mai multe remarci cu privire la bicicliști și la oamenii care aleg să meargă la serviciu cu bicicleta:

„Am și eu o întrebare! Am fost și eu tânăr ca dumneavoastră”, a început Bădulescu. „Domne io vreau să vă întreb pe dumneavoastră, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta…

Domnle, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? (…) Eu de la efort, că am mers și eu cu bicicleta, eu cred că puți. Da, deodorante care să țină jegul pe piele. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put”, a afirmat viceprimarul Capitalei în emisiune, citat de Libertatea. 

Apoi, a răbufnit când a fost întrebat despre motivul pentru care nu merge pe bicicletă:

„Nu vreau să fac bătături la c*r! E bine? N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la țară și nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c*r și nu vreau să put! Să sunt curat, sunt crescut la țară”

De notat că al doilea om din Primăria Capitalei a fost contactat de Sandra Sălăgean pentru o reacție cu privire la înregistrarea de la București FM. 

Politicianul a negat reacțiile, deși există și o înregistrare cu comportamentul acestuia. 

Jignirea adusă de Bădulescu a fost publicată de ziarista. 

Citește articolul din EVZ, AICI

Dialogul dintre Bădulescu și Sandra Sălăgean, via Libertatea 

VIDEO. Emisiunea de la București FM și ieșirea lui Bădulescu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu