Skip to main content

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, "antrenorul părinţilor", acum la Interviurile PaginademediaLIVE

 
Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, "antrenorul părinţilor", acum la Interviurile PaginademediaLIVE

Mirela Retegan, în Studioul Paginademedia.ro. Fondatoarea trupei „Gaşca Zurli” are în spate ani buni de presă.

Publicitate

A făcut teren, a condus un post de radio, a avut de-a face cu situaţii tensionate cu politicul. A lăsat postul de radio - Radio Transilvania - şi a venit în Bucureşti, unde a continuat la Naţional FM şi la Itsy-Bitsy.

A fondat Gaşca Zurli, un proiect legat, cumva, de trecutul ei în media. Un proiect care a ajuns un fenomen. Este încă om de radio - face emisiunea Antrenorul părinţilor, la Europa FM.

Poveşti din perioada de presă, dar şi discuţii despre relaţia media - copii, despre efectul intenetului şi al reţelelor sociale, la Interviurile Paginademedia.ro.

Ce lucruri s-au schimbat în epoca internetului şi a vitezei ne va spune Mirela Retegan, în dialog cu Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro.

Interviul LIVE, în continuare:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Motivul pentru care nu pun audientele este probabil la cererea Antenei că-s prea mici audientele
  • marian marian
    Ca de obicei este joi si nu primim audientele de aseara ,deoarece nu vreti sa -i suparati pe cei de la antenuta rasuflata cu serialul mediocru al marei regizoare care ar trebuie sa plece in concediu , Visuri la cheie , a avut pe comercial 9.8 reting si 27,8 share iar serialul fenomen 4,7 13,5 , Visuri in minutul de maxima audienta a avut peste 2 milioane privitorii
  • leto leto
    Saracia vindeca dependenta de retelele de socializare. Ce probleme au unii, cand altii n-au net si gata. Pentru ce sa-i dai copilului net? Doar ca sa vada 200 de vloguri pe zi despre cum sa-si puna gene false si sa se macheze pt. scoala/intalnire/club?

Trimite un comentariu

sus