Skip to main content

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, "antrenorul părinților", acum la Interviurile PaginademediaLIVE

 
Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, "antrenorul părinților", acum la Interviurile PaginademediaLIVE

Mirela Retegan, în Studioul Paginademedia.ro. Fondatoarea trupei „Gașca Zurli” are în spate ani buni de presă.

Publicitate

A făcut teren, a condus un post de radio, a avut de-a face cu situații tensionate cu politicul. A lăsat postul de radio - Radio Transilvania - și a venit în București, unde a continuat la Național FM și la Itsy-Bitsy.

A fondat Gașca Zurli, un proiect legat, cumva, de trecutul ei în media. Un proiect care a ajuns un fenomen. Este încă om de radio - face emisiunea Antrenorul părinților, la Europa FM.

Povești din perioada de presă, dar și discuții despre relația media - copii, despre efectul intenetului și al rețelelor sociale, la Interviurile Paginademedia.ro.

Ce lucruri s-au schimbat în epoca internetului și a vitezei ne va spune Mirela Retegan, în dialog cu Petrișor Obae, editorul Paginademedia.ro.

Interviul LIVE, în continuare: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ca de obicei este joi si nu primim audientele de aseara ,deoarece nu vreti sa -i suparati pe cei de la antenuta rasuflata cu serialul mediocru al marei regizoare care ar trebuie sa plece in concediu , Visuri la cheie , a avut pe comercial 9.8 reting si 27,8 share iar serialul fenomen 4,7 13,5 , Visuri in minutul de maxima audienta a avut peste 2 milioane privitorii
  • Saracia vindeca dependenta de retelele de socializare. Ce probleme au unii, cand altii n-au net si gata. Pentru ce sa-i dai copilului net? Doar ca sa vada 200 de vloguri pe zi despre cum sa-si puna gene false si sa se macheze pt. scoala/intalnire/club?

Trimite un comentariu