Skip to main content

Morning Glory cu Răzvan Exarhu începe mâine. Joi. De ce joi?

 
Morning Glory cu Răzvan Exarhu începe mâine. Joi. De ce joi?

Morning Glory, Morning Glory, nu-i cum "vrea" ascultătorii. E cum "vrea" realizatorii. Ascultătorii Rock FM au decis! Au decis şi realizatorii Rock FM. Dar altceva! Ce? Şi, mai ales, De ce?

Publicitate

Emisiunea Morning Glory, matinalul realizat de Răzvan Exarhu la Rock FM, începe noul sezon într-o joi. Mâine, joi, 12 septembrie. O decizie care a venit (cumva) după votul publicului.

De ce joia?

Pe contul de Facebook al emisiunii, a fost organizat un sondaj în care ascultătorii au fost întrebaţi în ce zi a săptămânii ar dori să revină show-ul lor preferat.

Cei mai mulţi au votat pentru miercuri. De ce nu s-a procedat conform votului? Echipa Morning Glory a găsit un răspuns:

„Ce v-am întrebat noi şi ce aţi răspuns voi?! Ce emisiune tip matinal aţi auzit voi să înceapă miercuri, când miercuri este atât de aproape de luni, iar luni poate orice fraier să revină la radio?!

Morning Glory se întoarce joi, ca un semnal de alarmă pentru alegerile ce vin, pentru că e clar că se evaluează extrem de greşit opţiunile. Mai aveaţi un pic si ne chemaţi vineri.”

Ce se întâmplă în noul sezon:

„Ne vom ocupa foarte mult de oameni şi de problemele lor”, spune Răzvan Exarhu. Campania „România are sânge de rocker”, lansată sezonul trecut de emisiunea „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, va continua şi în această toamnă.

Citeşte şi: AUDIENŢE RADIO. Care au fost cele mai ascultate posturi vara aceasta? Creşteri pentru Europa FM, Digi FM şi Rock


VIDEO. Din arhivă. Cum a fost „detaşat disciplinar” Exarhu de către Adrian Sârbu: de la matinal la miezul nopţii. "Făceam glume cu Iliescu"


Cum s-au supărat schiorii, pe rimele Morning Glory. Povestea rimelor, cu Exarhu: "Morning Glory, Morning Glory, de Vede sunt Roşiorii"


VEZI interviul integral cu Răzvan Exarhu, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Progresiv Aurel Progresiv Aurel
    Tot aceeasi oameni la interviuri. Nu mai sunt alte personaje radio in tara asta?

Trimite un comentariu

sus