Skip to main content

Noutăți HBO și HBO GO în septembrie. Glass, Ocean's 8, The Favourite sau Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari, printre „vedete””

 
Noutăți HBO și HBO GO în septembrie. Glass, Ocean's 8, The Favourite sau Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari, printre „vedete””

Noutățile lunii septembrie pe HBO și HBO GO. Glass, film lansat anul acesta cu James McAvoy, vine pe HBO, din această lună. 

Publicitate

Alte filme care vor avea premiera luna aceasta pe HBO (și pe HBO GO) Ocean's 8,  Ralph rupe netu' și The Favourite, filmul care i-a adus anul acesta un premiu Oscar Oliviei Colman. 

Tot pe HBO vom vedea și două producții românești: „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, un film în regia lui Radu Jude și documentarul Fata de aur, cu povestea gimnaseti Andreea Răducan. 

Pentru că luna aceasta se comemorează 18 ani de la atacurile teroriste asupra turnurilor gemene din New York, HBO a programat trei producții care au ca temă 11 Septembrie. „Ce s-a întâmplat pe 11 septembrie?”, „În umbra turnurilor: Liceul Stuyvesant”, documentare regizate de Amy Schatz și „World Trade Center”, un film regizat de Oliver Stone, cu Nicholas Cage. 

La capitolul seriale, HBO aduce The Deuce (sezonul 3), din 9 septembrie. Serialul norvegian „Beforeigners” (Înstrăinați), o producție originală HBO, va debuta la postul TV din 6 septembrie.

Young Sheldon, sezonul al treilea, vine din 27 septembrie, pe HBO GO, cu câte un episod pe săptămână. Un mafiot la Hollywood vine și el la HBO GO (cu două sezoane). 

Lista integrală a serialelor noi de pe HBO și HBO GO, pe PaginadeSeriale.ro

Filme noi pe HBO și HBO GO în luna septembrie 2019

GLASS (2019)
Regia: M. Night Shyamalan
Cu: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson
Thriller, S.U.A. 2019
Difuzări: 15, 16, 18, 19, 21

M. Night Shyamalan aduce laolaltă două dintre filmele lui – „Unbreakable” și „Split” – în acest thriller. Paznicul David Dunn se folosește de capacitățile lui supranaturale ca să găsească Bestia, personalitatea supraumană a lui Kevin Crumb.

Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn, și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de domnul Glass. Lor li se alătură, din “Split”, James McAvoy, în rolul lui Kevin Wendell Crumb și al multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura prizonieră ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia. Continuând acțiunea de unde a rămas în “Split”, Dunn începe să urmărească Bestia, creatura supraumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, este dezvăluit faptul că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.


HOLMES AND WATSON
Regia: Etan Cohen
Cu: Will Ferrell, John C. Reilly, Rebecca Hall, Rob Brydon, Kelly MacDonald
Aventură, S.U.A. 2018
Difuzări: 22, 23, 25, 26, 28

Legendarul detectiv Sherlock Holmes și partenerul lui, doctorul Watson, își folosesc mințile să rezolve o crimă misterioasă de la palatul Buckingham.

OCEAN'S 8: JAF CU CLASĂ
Regia: Gary Ross
Cu: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter
Comedie, S.U.A. 2018
Difuzări: 8, 9, 11, 12, 14, 26, 27

Debbie, sora legendarului escroc Danny Ocean, strânge o echipă de femei ca să comită jaful secolului. Ținta lor este gala anuală Met și un colier în valoare de 150 de milioane de dolari.

RALPH RUPE NETU’
Regia: Phil Johnston, Rich Moore
Animație, S.U.A. 2018
Difuzări:
- Varianta dublată: 1, 5, 7, 20
- Varianta subtitrată: 1, 4, 7, 19, 30

Vanellope și Ralph părăsesc lumea jocurile ca să exploreze incitantul univers al internetului. Încercând să salveze jocul Sugar Rush, oare cei doi vor reuși să se descurce în această lume nouă?

THE FAVOURITE
Regia: Yorgos Lanthimos
Cu: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn
Comedie, Marea Britanie 2018
Difuzări: 29, 30

La începutul secolului al XVIII-lea, prietenia dintre fragila regină Anne și Lady Sarah Churchill este amenințată de sosirea ambițioasei servitoare Abigail Masham.

ÎMI ESTE INDIFERENT DACĂ ÎN ISTORIE VOM INTRA CA BARBARI
Regia: Radu Jude
Cu: Ioana Iacob, Alexandru Dabija, Alex Bogdan, Ilinca Manolache, Șerban Pavlu
Comedie, România 2018
Difuzări: 7, 13, 17, 30

Filmul urmărește o tânără regizoare de teatru care încearcă să pună în scenă o reconstituire istorică a masacrului de la Odessa - când soldații români au masacrat mii de evrei - în ciuda încercării autorităților de a o cenzura.

THE HATE U GIVE - URA PE CARE O SIMȚI
Regia: George Tillman Jr.
Cu: Amandla Stenberg, Regina Hall, Russell Hornsby, Anthony Mackie, Issa Rae
Dramă, S.U.A. 2018
Difuzări: 5, 6, 20, 30

Starr Carter trăiește în două lumi: cartierul sărac, cu oameni de culoare, unde locuiește și școala majoritar albă la care merge. Acest echilibru precar este distrus când este martoră la o crimă.

THE KID WHO WOULD BE KING - COPILUL CARE AR PUTEA FI REGE
Regia: Joe Cornish
Cu: Louis Ashbourne Serkis, Dean Chaumoo, Tom Taylor, Rhianna Dorris, Angus Imrie
Fantezie, Marea Britanie 2019
Difuzări: 26, 27

Alex este un copil de care se ia toată lumea până când găsește o sabie mitică. Acum, prietenii lui trebuie să devină cavaleri și să se alăture vrăjitorului Merlin ca să o învingă pe Morgana.

THE POSSESSION OF HANNAH GRACE - DIAVOLUL ÎN CARNE ȘI OASE
Regia: Diederik Van Rooijen
Cu: Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson, Stana Katic, Nick Thune
Horror, S.U.A. 2018
Difuzări: 6, 28

Megan lucrează la morgă și într-o seară trebuie să se ocupe de un cadavru desfigurat. Ea începe să aibă viziuni terifiante și crede că trupul este posedat de o forță demonică.

WHITE BOY RICK - INFILTRAREA LUI RICK
Regia: Yann Demange
Cu: Matthew McConaughey, Richie Merritt, Bel Powley, Jennifer Jason Leigh, Brian Tyree Henry
Dramă, S.U.A. 2018
Difuzări: 14, 20

La vârsta de 14 ani, la mijlocul anilor 1980, Richard Wershe Jr. a devenit informator sub acoperire pentru poliția locală și federală. Păstrându-și acest rol, Wershe a crescut și a devenit un important traficant de droguri.

RADIO SILENCE (2019) - LINIȘTE LA RADIO
Regia: Philippe Gagnon
Cu: Georgina Haig, John Ralston, Carrie-Lynn Neales, Marc Senior, Allison Hossack
Thriller, Canada 2019
Difuzări: 13

Terapeuta Jill Peterman are cea mai ascultată emisiune de la radio când lumea îi este distrusă de sinuciderea pe post a unui femei care sunase. Jill își dă demisia de la radio și jură să nu se mai întoarcă.

ALICE IN WONDERLAND (2010)
Regia: Tim Burton
Cu: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Crispin Glover
Fantezie, S.U.A. 2010
Difuzări: 21

Alice are 19 ani și se află la o petrecere unde descoperă că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat.

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR
Regia: James Bobin
Cu: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen
Fantezie, S.U.A. 2016
Difuzări: 28

Alice se întoarce în lumea magică din Underland unde îl găsește pe Pălărierul Nebun într-o stare foarte proastă. Cu ajutorul prietenilor ei, Alice trebuie să călătorească înapoi în timp ca să-l salveze pe Pălărier.

G-FORCE: SALVATORII PLANETEI
Regia: Hoyt Yeatman
Cu: Bill Nighy, Will Arnett, Zach Galifianakis, Kelli Garner, Tyler Patrick Jones
Comedie, S.U.A. 2009
Difuzări:
- Varianta dublată: 22
- Varianta subtitrată: 21

Producătorul Jerry Bruckheimer aduce pe marele ecran primul său film 3D.


NIGHT AT THE MUSEUM - O NOAPTE LA MUZEU
Regia: Shawn Levy
Cu: Ben Stiller, Carla Gugino, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Robin Williams
Aventură, S.U.A. 2006
Difuzări: 19, 20, 29

Noul gardian al Muzeului Natural de Istorie este în pragul unei descoperiri extraordinare. Când vizitatorii pleacă acasă, iar soarele apune, adevărata aventură abia începe pentru că rezidenții se trezesc la viață noapte de noapte și au chef de distracție.


O NOAPTE LA MUZEU 2
Regia: Shawn Levy
Cu: Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Robin Williams
Avnetură, S.U.A. 2009
Difuzări: 26, 27

“Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian” este singurul film de acțiune și aventuri filmat vreodată în Institutul Smithsonian, cel mai mare și mai vizitat complex american de muzee.


THE INCREDIBLES - INCREDIBILII
Regia: Brad Bird
Animație, S.U.A. 2004
Difuzări:
- Varianta dublată: 15
- Varianta subtitrată: 14

O producție Pixar despre un grup de supereroi care sunt nevoiți să renunțe la acțiunile de salvare a celor aflați în pericol și obligați să ducă o viață liniștită într-o suburbie.


THE LEGO MOVIE - MAREA AVENTURĂ LEGO
Regia: Phil Lord, Christopher Miller
Animație, S.U.A. 2014
Difuzări:
- Varianta dublată: 29
- Varianta subtitrată: 28

O poveste animată despre Emmet, o figurină Lego obișnuită, care devine fără voie o persoană extraordinară care deține cheia salvării lumii. Emmett ajunge să facă parte dintr-un grup de străini care trebuie să oprească un tiran.

TOMORROWLAND: LUMEA DE DINCOLO DE MÂINE
Regia: Brad Bird
Cu: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Tim McGraw
SF, S.U.A. 2015
Difuzări: 7, 8, 25, 26

O adolescentă foarte curioasă și un fost inventator genial pornesc într-o misiune periculoasă ca să descopere secretele unui loc misterios numit Tomorrowland.

WORLD TRADE CENTER
Regia: Oliver Stone
Cu: Nicholas Cage, Michael Peña, Maria Bello, Maggie Gyllenhaal, Stephen Dorff
Dramă, S.U.A. 2006
Difuzări: 12, 13, 16

Regizorul Oliver Stone, câștigătorul premiului Oscar, spune povestea adevărată a supraviețuirii eroice și a salvării a doi ofițeri ai poliției portuare – John McLoughlin (Nicolas Cage) și Will Jimeno (Michael Peña) – care au fost prinși în molozul rămas în urma atacului de la World Trade Center din 11 septembrie 2001, după ce au încercat să ajute oamenii să iasă din clădire. Filmul prezintă și povestea famiilor acestora și ce s-a întâmplat cu ele, dar și povestea celor care i-au găsit și i-au scos la suprafață. Povestea lor arată cum, în ciuda tragediei, oamenii au reușit să dea ce au mai bun.


FATA DE AUR
Regia: Adrian Robe, Denisa Morariu-Tamaș
Documentar, România 2019
Difuzări: 26

Andreea Răducan este o femeie de succes și una dintre cele mai mari gimnaste din România. Ea și-a sacrificat copilăria ca să devină campioană olimpică și, când a reușit să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, aceasta i-a fost luată după trei zile deoarece a fost depistată pozitiv cu o substanță de dopaj găsită într-o pastilă de răceală pe care doctorul ei i-o dăduse cu câteva minute înainte să participe la competiție. După 15 ani, Andreea se confruntă cu cea mai dură luptă împotriva oamenilor care au înșelat-o în timp ce încearcă să-și recupereze medalia și, în același timp, demnitatea. Documentarul dezvăluie cealaltă parte a medaliei, trauma și eforturile, munca grea și durerea din spatele unei medalii de aur și a prestigiului unui campion.


WHAT HAPPENED ON SEPTEMBER 11 - CE S-A ÎNTÂMPLAT PE 11 SEPTEMBRIE?
Regia: Amy Schatz
Documentar, S.U.A. 2019
Difuzări: 12, 21

Tragicul eveniment din 11 septembrie este prezentat pentru a ajuta o generație mai tânără să afle despre atacul care a intrat în istorie. Regizat și produs de Amy Schatz, documentarul prezintă poveștile supraviețuitorilor și ale membrilor familiei, interviuri cu profesori, dar și filmări și fotografii cu impact puternic.

ALTERNATE ENDINGS: SIX NEW WAYS TO DIE IN AMERICA
FINALURI ALTERNATIVE: MOARTE ASISTATĂ ÎN AMERICA

Regia: Matthew O'Neill, Perri Peltz
Documentar, S.U.A. 2019
Difuzări: 5

În 2018, pentru prima dată, mai mulți americani au ales să fie incinerați decât să fie înmormântați. Acest film explorează schimbarea opiniilor și a ritualurilor și a modului în care este văzut finalul vieții.

IN THE SHADOWS OF THE TOWERS: STUYVESANT HIGH ON 9/11
ÎN UMBRA TURNURILOR: LICEUL STUYVESANT

Regia: Amy Schatz
Documentar, S.U.A. 2019
Difuzări: 12

Când turnurile gemene au fost atacate pe 11 septembrie, elevii de la liceul Stuyvesant își începeau ziua, la doar câteva străzi distanță. Documentarul oferă o perspectivă unică asupra acestei zile tragice prin prima mărturiilor a 8 elevi.

WHO KILLED GARRETT PHILLIPS? - CINE L-A UCIS PE GARRETT PHILLIPS?
Regia: Liz Garbus
Documentar, S.U.A. 2019
Difuzări: 19 (două părți)

Pe 24 octombrie 2011, polițiștii au găsit cadavrul tânărului de 12 ani Garrett Phillips în apartamentul în care locuia. Acest documentar în două părți conține interogatorii din închisoare și încearcă să afle adevărul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu