Skip to main content

O burtieră fără cuvinte. Acces Direct, cu Alexandru Cumpănaşu în platou: „Luiza şi Alexandra trăiesc? Cine le-a văzut vii?”

 
O burtieră fără cuvinte. Acces Direct, cu Alexandru Cumpănaşu în platou: „Luiza şi Alexandra trăiesc? Cine le-a văzut vii?”

BURTIERĂ LA MINUT. Acces Direct. Cumpănaşu în studio, mama Luizei în direct, "martori" care le-au văzut vii pe Luiza şi Alexandra, ipoteze cu şeici, o moderatorare care îi provoacă pe invitaţi.

Publicitate

Rude devastate, care se agaţă de orice urmă de speranţă aruncată fără responsabilitate de invitaţi şi de către realizatoare, Mirela Vaida (care întreţine, zgomotos, subiectul), burtiere pe măsură. România, televiziunea lui 2019.

Acces Direct a dat astăzi un titlu care nu mai lasă loc de prea multe cuvinte. Emisiunea de la Antena 1 se întreabă într-o burtieră:

„Luiza şi Alexandra trăiesc? Cine le-a văzut vii?”

Emisiunea - în care bunicul şi mama Luizei erau în direct, filmaţi acasă - este presărată şi cu alte „întrebări”. Un alt exemplu:

„Menajera lui Dincă ruja fetele în casa groazei?”

Emisiunea din această după-amiază îl avea invitat şi pe Alexandru Cumănaşu, unchiul Alexandrei Măceşeanu şi candidat la prezidenţiale.

În altă burtieră, se vorbeşte despre "Martorul care a văzut-o pe Luiza în Italia". Antena 1 a difuzat o înregistrare telefonică în care un bărbat spunea că a văzut-o pe Luiza."Luiza era acolo unse se face prostituţie", titrează Acces Direct, singura "dovadă" fiind "un martor".

O înregistrare înaintea căreia moderatoarea Mirela Vaida a şi precizat: "Să fim atenţi. Nu se ştie dacă informaţiile sunt adevărate sau nu."

FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    Emisiune, Răzvan poftim cultură.
  • Laviniu Laviniu
    Vreau sa adaug... i-au facut vesticii dreptate lui Teo Peter? Ei isi apara proprii cetateni, iar noi, cetatenii romani (indiferent de etnie) ne uram intre noi. Avem nevoie de coloana vertebrala.
  • geo geo
    Vina o poarta si familiile victimelor care se lasa filmate si accepta, oare benevol ? , sa participe la asemenea spectacole mediatice.
  • Laviniu Laviniu
    @piticu sub acoperire
    Oamenii care idealizeaza vestul sunt naivi. Spune tu cum a rezolvat UK cazul Madeleine McCann care din 2007 este cautata, iar autoritatile din UK redeschid cazul doar cand au nevoie de noi fonduri de la guvern sa-si mareasca salariile.
    Oameni naivi mai sunteti, duceti-va voi in vest daca in asta credeti.
  • piticu sub acoperire piticu sub acoperire
    Numai in pielea familiilor in cauza sa nu fii in tara asta. Atata iures si dezinformare si analisti si parerologi si specialisti in nimic cu acuze cu mizerii cu exagerari lacrimi tipete urlete numai la noi vezi. Dupa ce ca e vorba de o tragedie mai sunt si emisiunile astea de balamuc creatoare de haos. Oare de ce nu suntem si noi ca ailalti normali? Ailalti adica vesticii.
  • Laviniu Laviniu
    Candidatul Alexandru Cumpanasu se plimba pe la televiziuni, candidatul Bogdan Stanoevici apare in serialul Sacrificiul, in rol de moralist perfect, bugetar imbracat mereu la costum, omul legii.....In acest caz ma intreb de ce au mai fost interzise filmele cu Mircea Diaconu de la TVR.
  • me me
    @Razvan
    In visele tale are audiente record. Stii ce inseamna record?
  • Șerban Șerban
    Exista mulți proști, dar mai proști ca ăia din secțiunea de comentarii a pagina de media mai rar. Îmi asum când am scris asta și o voi scrie cat de mult se poate, pentru ca indivizi care cred că tot ce zboară e politică să se oprească.
  • jk jk
    Aparent mai are voie in forma asta Cumpanasu?e candidat la presedinte
  • Andrei Andrei
    Burtiera cu rujul se bazează pe declaratiile date la institutiile abilitate plus ca este clar pus "?".E bine sa faci diferenta intre "Adevăr" si "Adevăr?"
  • Răzvan Răzvan
    "marian" stai tu liniștit ca tu esti ceva horror în comparație cu alții,se vede ce om ești dupa scrisul tau si dupa coerenta din frazele tale , "te pup mamicule" :))
  • marian marian
    Poftim cultura deja a aparut unul destept sa ne spuna cai verzi pe pereti , pacat auzi record de audienta si sursa de informare , mare caracter are acest baiat de asta merge bine Romania
  • marian marian
    O emisiune de prost gust facuta expre pentru electoratul antenutei vulgara manipulatoare si muuuuuuuuuuuuulte altele
  • Răzvan Răzvan
    Ce va mai place sa scrieti stiri dezinformatoare si atacuri la adresa Antenei 1 ! Acces Direct este o emusiune cu audiente record si o sursa sigura de informare!

Trimite un comentariu

sus