Skip to main content

O burtieră fără cuvinte. Acces Direct, cu Alexandru Cumpănașu în platou: „Luiza și Alexandra trăiesc? Cine le-a văzut vii?”

 
O burtieră fără cuvinte. Acces Direct, cu Alexandru Cumpănașu în platou: „Luiza și Alexandra trăiesc? Cine le-a văzut vii?”

BURTIERĂ LA MINUT. Acces Direct. Cumpănașu în studio, mama Luizei în direct, "martori" care le-au văzut vii pe Luiza și Alexandra, ipoteze cu șeici, o moderatorare care îi provoacă pe invitați.

Publicitate

Rude devastate, care se agață de orice urmă de speranță aruncată fără responsabilitate de invitați și de către realizatoare, Mirela Vaida (care întreține, zgomotos, subiectul), burtiere pe măsură. România, televiziunea lui 2019.

Acces Direct a dat astăzi un titlu care nu mai lasă loc de prea multe cuvinte. Emisiunea de la Antena 1 se întreabă într-o burtieră:

„Luiza și Alexandra trăiesc? Cine le-a văzut vii?”

Emisiunea - în care bunicul și mama Luizei erau în direct, filmați acasă - este presărată și cu alte „întrebări”. Un alt exemplu:

„Menajera lui Dincă ruja fetele în casa groazei?”

Emisiunea din această după-amiază îl avea invitat și pe Alexandru Cumănașu, unchiul Alexandrei Măceșeanu și candidat la prezidențiale.

În altă burtieră, se vorbește despre "Martorul care a văzut-o pe Luiza în Italia". Antena 1 a difuzat o înregistrare telefonică în care un bărbat spunea că a văzut-o pe Luiza."Luiza era acolo unse se face prostituție", titrează Acces Direct, singura "dovadă" fiind "un martor".

O înregistrare înaintea căreia moderatoarea Mirela Vaida a și precizat: "Să fim atenți. Nu se știe dacă informațiile sunt adevărate sau nu." 

FOTO

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Vreau sa adaug... i-au facut vesticii dreptate lui Teo Peter? Ei isi apara proprii cetateni, iar noi, cetatenii romani (indiferent de etnie) ne uram intre noi. Avem nevoie de coloana vertebrala.
 • Vina o poarta si familiile victimelor care se lasa filmate si accepta, oare benevol ? , sa participe la asemenea spectacole mediatice.
 • @piticu sub acoperire
  Oamenii care idealizeaza vestul sunt naivi. Spune tu cum a rezolvat UK cazul Madeleine McCann care din 2007 este cautata, iar autoritatile din UK redeschid cazul doar cand au nevoie de noi fonduri de la guvern sa-si mareasca salariile.
  Oameni naivi mai sunteti, duceti-va voi in vest daca in asta credeti.
 • Numai in pielea familiilor in cauza sa nu fii in tara asta. Atata iures si dezinformare si analisti si parerologi si specialisti in nimic cu acuze cu mizerii cu exagerari lacrimi tipete urlete numai la noi vezi. Dupa ce ca e vorba de o tragedie mai sunt si emisiunile astea de balamuc creatoare de haos. Oare de ce nu suntem si noi ca ailalti normali? Ailalti adica vesticii.
 • Candidatul Alexandru Cumpanasu se plimba pe la televiziuni, candidatul Bogdan Stanoevici apare in serialul Sacrificiul, in rol de moralist perfect, bugetar imbracat mereu la costum, omul legii.....In acest caz ma intreb de ce au mai fost interzise filmele cu Mircea Diaconu de la TVR.
 • Exista mulți proști, dar mai proști ca ăia din secțiunea de comentarii a pagina de media mai rar. Îmi asum când am scris asta și o voi scrie cat de mult se poate, pentru ca indivizi care cred că tot ce zboară e politică să se oprească.
 • Burtiera cu rujul se bazează pe declaratiile date la institutiile abilitate plus ca este clar pus "?".E bine sa faci diferenta intre "Adevăr" si "Adevăr?"
 • "marian" stai tu liniștit ca tu esti ceva horror în comparație cu alții,se vede ce om ești dupa scrisul tau si dupa coerenta din frazele tale , "te pup mamicule" :))
 • Poftim cultura deja a aparut unul destept sa ne spuna cai verzi pe pereti , pacat auzi record de audienta si sursa de informare , mare caracter are acest baiat de asta merge bine Romania
 • O emisiune de prost gust facuta expre pentru electoratul antenutei vulgara manipulatoare si muuuuuuuuuuuuulte altele
 • Ce va mai place sa scrieti stiri dezinformatoare si atacuri la adresa Antenei 1 ! Acces Direct este o emusiune cu audiente record si o sursa sigura de informare!

Trimite un comentariu