Skip to main content

PE SCURT. Roxana Voloșeniuc, redactor-șef Elle, semnează în Libertatea. Primul subiect: Ambasada SUA refuză viza unui fotograf Elle

 
PE SCURT. Roxana Voloșeniuc, redactor-șef Elle, semnează în Libertatea. Primul subiect: Ambasada SUA refuză viza unui fotograf Elle
Roxana Voloseniuc

PE SCURT. Roxana Voloșeniuc, publisher și redactor-șef al revistei de modă Elle, semenează din această săptămână opinii în ziarul Libertatea (ambele din trustul Ringier România). 

Primul text abordează problema acordării vizelor către Statele Unite ale Americii. Voloșeniuc explică cum Ambasada SUA refuză să-i acorde viză fotoreporterului Christian Tudose - Elle România. 

Publicitate

Mai exact, i s-ar refuza viza pe motiv că „e prea tânăr, nu are copii, nu are proprietăți pe numele lui și, deci, în opinia lor, nici motive să se întoarcă înapoi în țară.”

Roxana Voloșeniuc a vorbit în deschiderea textului și despre temele care vor fi tratate în editorialele din Libertatea: 

„Îmi voi exprima părerile, gândurile, poate uneori trăirile despre subiecte care pot varia de la lifestyle (modă, frumusețe, călătorii) la subiecte sociale sau culturale, design, artă, film, și, cel mai puțin, probabil, politică (deși deseori îmi pleacă mâinile spre tastatură să scriu câte ceva, am să încerc să mă abțin).”

Aceasta continuă:

„Subiectele pot să includă și “inside”-uri legate de munca în redacția ELLE, adică tot felul de pățanii sau lucruri inedite cu care ne confruntăm la birou sau în afara lui”

Citește articolul semnat de Roxana Voloșeniuc, pe Libertatea.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce sefa dura trebuie sa fie duduita asta cu ochi verzi. Pare genul de femeie pe care nu ti-ai dori sa o intalnesti in viata.
  • si de ce e un subiect faptul ca sua au refuzat viza unui tanar necasatorit, fara copii, fara proprietati si conturi bancare? cred ca sunt respinse zilnic zeci de cereri pentru aceleasi motive. acordarea vizei nu e un drept, ci un privilegiu. din punct de vedere legal, nici macar nu sunt obligati sa iti motiveze refuzul.

Trimite un comentariu