Skip to main content

PrimaTV, fără Horia Vîrlan în toamnă. Realizatorul de show-uri culinare ia o pauză de TV

 
PrimaTV, fără Horia Vîrlan în toamnă. Realizatorul de show-uri culinare ia o pauză de TV

Horia Vîrlan, realizatorul mai multor show-uri culinare la Prima TV, nu va avea emisiunea în această toamnă.

Publicitate

Noul sezon nu îl va avea în grilă pe cel care, de-a lungul timpului, s-a ocupat de emisiuni precum Cireașa de pe tort, Mama mea gătește mai bine și În bucătărie cu Horia Vârlan, scrie site-ul exclusiv.ro

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, motivele țin de situația financiară a postului de televiziune (stația a fost la un pas să fie vândută de Cristi Burci lui Adrian Tomșa, dar dealul - deși în faze foarte avansate - nu s-a concretizat).

Ce va face Horia Vîrlan?

Contactat de Paginademedia.ro, Horia Vîrlan a confirmat că în toamna aceasta ia o pauză de televiziune.

Ce va face?

"Particip la multe evenimente, show-uri culinare, festivaluri. Mă ocup, ceea ce făceam și înainte, de consultață pentru alimentație publică", a declarat Horia Vîrlan pentru Paginademedia.ro.

Horia Vîrlan apare și în spoturi publicitare. Este imaginea Dellimano (vase pentru gătit) și Panzani (paste). În perioada următoare, îl vom vedea într-o nouă campanie, pentru o marcă de condimente.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Decidentii acestui post au luat niste hotarari sinucigase si lipsite de logica. Pastreaza emisiuni inutile si neproductive: trazniti, carcotasi si s-au lipsit si de emisiunea de duminica ( in bucatarie ) cu audienta, cu multe clase de valoare si invitati pe masura fata de cele 2 “ preferate” ...si de aici am renuntat sa mai observ! Au renuntat la putinele valori care i-au tinut in ....clasament si au ramas cu ....sub-mediocrii, fara talent, etc, etc, etc! Am impresia ca nici “ schimb de mame” nu mai este! Daca tot nu se perfecteaza vanzarea, macar sa nu mai ramana nimic din post, nu?
 • Domnilor, "deal - ul" ? Iar aici am corectat pentru voi....!???....
  Dealul?
  Pe bune, chiar am pretentii de la paginademedia.ro
  E simplu...."dealul / deal - ul" se poate inlocui cu "intelegerea".
  Jenant, realmente, Petrisor Obae si Paginademedia.ro sunt o marca.....
  Mai multa grija ....

Trimite un comentariu