Skip to main content

Sorin Alexandrescu a revenit în grupul Intact, după ce a fost eliberat din închisoare. Pe ce funcţie

 
sorin alexandrescu
sorin alexandrescu

Sorin Alexandrescu, fost director general al Antena Group, condamnat la închisoare pentru şantaj în scandalul cu RCS, a revenit în companie.

Publicitate

Alexandrescu revine în companie după ce pe 19 iunie 2019 a fost eliberat condiţionat din penitenciarul Rahova, după ce a ispăşit aproape doi ani din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii grupului Intact au confirmat că Sorin Alexandrescu s-a întors în grupu media.

„Sorin Alexandrescu s-a intors in Intact Media Group în calitate de Consultant în cadrul Departamentului de Dezvoltare/New Bussiness”, au declarat pentru Paginademedia.ro reprezentanţii companiei.

De ce consultant şi nu poziţie de conducere? Sorin Alexandrescu nu poate ocupa funcţii de conducere (administrator, director sau cenzor), pe o perioadă de doi ani, potrivit deciziei instanţei.

„În raport de specificul faptei săvârşite şi de funcţia deţinută la acel moment, se impune ca inculpatului Alexandrescu George Sorin să îi fie interzis ca pedeapsă accesorie şi complementară (în cazul acestei sancţiuni pe o perioadă de 2 ani) exerciţiul drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a, b şi c (dreptul de a ocupa funcţia de administrator, director sau cenzor în cadrul unei societăţi comerciale) C.pen. din 1969”, arată motivarea deciziei de condamnare a lui Sorin Alexandrescu la patru ani şi şase luni de închisoare, pentru şantaj.

Fostul sef al Antena Group a fost eliberat condiţionat pentru că a avut o conduită exemplară în penitenciar şi pentru că a beneficiat de 138 de zile câştig în baza Legii recursului compensatoriu, potrivit Ziare.com.

CONTEXT.

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, a fost condamnat în iunie 2017, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea administratorului RCS, Ioan Bendei, în încercarea de a-l obliga să preia posturile Antena Group în reţeaua DTH, Digi.

Antena Group a primit atunci o amendă penală de 200.000 de lei, iar Camelia Voiculescu, preşedintele trustului de presă, a fost condamnată la închisoare cu suspendare.
Pe de altă parte, Dan Voiculescu a fost achitat de toate acuzaţiile. La fel şi Antena 3 şi Intact Publishing. (pe larg despre acest subiect AICI)


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ando22 ando22
    Urmeaza primul sezon al show-ului "Jailhouse rock!"
  • Adi Adi
    Ce vrajeala! Auzi, consultant. Toată lumea știe că de fapt el conduce tot. Doar in acte e altceva ca sa nu se întoarcă la Jilava.
  • protopopescu protopopescu
    o sa creasca acum audienta Antelenor precum cozonacii

Trimite un comentariu

sus