Skip to main content

Ziua premierelor. Vlad revine cu sezonul doi. MasterChef şi Chefi la cutite, marea reîntâlnire

 
Ziua premierelor. Vlad revine cu sezonul doi. MasterChef şi Chefi la cutite, marea reîntâlnire

Grilele de toamnă ale generalistelor intră de astăzi „în pâine”. Pro TV vine cu două producţii, Antena 1, cu una.

Publicitate

Serialul Vlad, sezonul al doilea, începe astăzi la Pro TV, de la 20.30, cu o premieră de două ore. De la 22.30, postul a programat un nou sezon al show-ului MasterChef, al şaptelea.

Chefi la Cuţite şi MasterChef se reîntâlnesc după o pauză de mai bine de doi ani. Atunci, emisiunea MatserChef a fost mutată din calea Chefi la Cuţite după numai patru ediţii, la 22.15. În grila de toamnă, cooking show-ul a fost programat direct la 22.30, Imediat după serialul Vlad.

Paginademedia.ro prezintă detaliile noilor producţii:

Serialul Vlad, cu nume noi în distribuţie

Vlad, sezonul al doilea, o producţie realizată după serialul turcesc Ezel.

Ce se întâmplă în noul sezon:

Vlad şi Eliza (iubita lui înainte de transformarea lui) îşi continuă povestea începută la finalul primului sezon, în viaţa lui Cezar (mentorul lui Vlad, adică Bebe Cotimanis) reapare partenera lui, Delia. Leo (jucat de Emilian Oprea) îşi schimbă planurile, iar Miki este pusă în faţa unei situaţii care o înmărmureşte.

Noul sezon al serialului aduce şi nume noi în distribuţie:

  • Actriţa Elvira Deatcu care joaca rolul Deliei se alătură distribuţiei. Ea este partenera lui Cezar, o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată şi foarte puternică. Totodată, ştie să folosească o armă atunci când este necesar şi nu se sfieşte să o facă dacă cineva îi ameninţă familia.
  • Actriţa Anda Sârbei interpretează rolul Iuliei, fiica Deliei (Elvira Deatcu), o tânără rebelă, cu o personalitate puternică. (detalii despre ea, AICI)

Sezon nou, reguli noi, la MasterChef

MasterChef revine la Pro TV după doi ani de pauză, cu un nou juriu, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran (pasionat de vinuri şi fost Cassa Loco).

Noutatea sezonului şapte este „Şorţul de aur”, un Golden Buzz, în variantă MasterCHef. Fiecare jurat are la dispoziţie un şorţ de aur pe care să i-l ofere pe loc concurentului care îl impresionează cel mai tare. Cu acest şort, concurenţii vor ajunge direct în bucătăria MasterChef, unde 18 concurenţi se vor lupta pentru premiul în valoare de 50.000 de euro.

Totodată, emisiunea revine la vechiul regulament. Mai exact, revine momentul „audiţiilor”, în care concurenţii îşi prezintă farfuriile juraţilor. Această probă a dispărut în sezonul şase, care a fost şi cel mai slab din punct de vedere al audienţelor.

În plus, sezonul de anul acesta nu va mai avea prezentator, un rol care în primele şase sezoane i-a revenit lui Răzvan Fodor, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. Vor fi însă vedete invitate pe parcursul emisiunii. Printre numele vehiculate se numără Mihaela Rădulescu. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, vedeta va avea mai multe apariţii.

Noul sezon a fost „spart” în patru ediţii a câte o oră difuzate luni, marţi, miercuri şi joi, de la 22.30.

Chefi la Cuţite, sezonul şapte, cu cel mai tânăr primar din România invitat

Tot astăzi, Chefi la Cuţite vine la Antena 1 cu un nou sezon. Emisiunea jurizată de chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu va debuta de la ora 20.00.

Printre concurenţii sezonului se numără Nica Alin Adrian, din Dudeştii Noi, care, la vârsta de 23 de ani, a ajuns cel mai tânăr primar din România.

”Am venit la Chefi la cuţite ca să demonstrez tuturor celor care mai au dubii, că dacă ai un vis trebuie să îl urmezi fără regrete, cu toată convingerea, până la capăt. În acest fel cu siguranţă se va îndeplini!”, spune cu multă convingere primarul Alin.

Deşi a terminat Facultatea de Automatică şi Calculatoare, acesta a ales să se dedice comunităţii sale, iar în anul 2004 a fost ales pentru prima dată în funcţia de primar, fiind, la 23 de ani cel mai tânăr om ales vreodată în această funcţie, în România: ”Licenţa am susţinut-o între cele două tururi ale alegerilor locale. A fost o perioadă intensă în care am fost pus în situaţii dintre cele mai diverse care m-au marcat pentru viitor”, mărturiseşte acesta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • X X
    Asa, nu m-ati dezamagit. Daca nu scria Ezel, productie turceasca nu era stire despre Vlad. De guvern nimic?
  • Valentin Valentin
    Spulberă tot PRO TV cu Vlad sezonul 2 și MasterChef !! PRO TV o să aibă peste 2 milioane de telespectatori în intervalul 20:30-23:30 !! Trecerile de audiție sunt plictisitoare la Chefi la Cuțite după care urmează XNS vs MasterChef !
  • Expertul Expertul
    Lupta cea mare va fi intre Vlad si chefi la cutite. N-am asteptari prea mari de la MasterChef, avand in vedere programarea defectuoasa cu ep de 1h, de luni pana joi, de la ora 22.30. Programul ProTV ar trebui modificat urgent si programat MasterChef Martea si joia, de la ora 21.30, dupa Las Fierbinti.
  • marian marian
    Acum sa vedem cine porneste bine si cine mai prost , cred ca vor fi apropiate cu un plus pentru pro , zic bine Razvane ,pe maine ,
  • Miu Miu Miu Miu
    mare reintalnire de o ora,nici atat nu cred

Trimite un comentariu

sus