Skip to main content

Ziua premierelor. Vlad revine cu sezonul doi. MasterChef și Chefi la cutite, marea reîntâlnire

 
Ziua premierelor. Vlad revine cu sezonul doi. MasterChef și Chefi la cutite, marea reîntâlnire

Grilele de toamnă ale generalistelor intră de astăzi „în pâine”. Pro TV vine cu două producții, Antena 1, cu una. 

Serialul Vlad, sezonul al doilea, începe astăzi la Pro TV, de la 20.30, cu o premieră de două ore. De la 22.30, postul a programat un nou sezon al show-ului MasterChef, al șaptelea. 

Chefi la Cuțite și MasterChef se reîntâlnesc după o pauză de mai bine de doi ani. Atunci, emisiunea MatserChef a fost mutată din calea Chefi la Cuțite după numai patru ediții, la 22.15. În grila de toamnă, cooking show-ul a fost programat direct la 22.30, Imediat după serialul Vlad.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă detaliile noilor producții:

Serialul Vlad, cu nume noi în distribuție

Vlad, sezonul al doilea, o producție realizată după serialul turcesc Ezel. 

Ce se întâmplă în noul sezon: 

Vlad și Eliza (iubita lui înainte de transformarea lui) își continuă povestea începută la finalul primului sezon, în viața lui Cezar (mentorul lui Vlad, adică Bebe Cotimanis) reapare partenera lui, Delia. Leo (jucat de Emilian Oprea) își schimbă planurile, iar Miki este pusă în fața unei situații care o înmărmurește. 

Noul sezon al serialului aduce și nume noi în distribuție: 

  • Actrița Elvira Deatcu care joaca rolul Deliei se alătură distribuției. Ea este partenera lui Cezar, o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată și foarte puternică. Totodată, știe să folosească o armă atunci când este necesar și nu se sfiește să o facă dacă cineva îi amenință familia.
  • Actrița Anda Sârbei interpretează rolul Iuliei, fiica Deliei (Elvira Deatcu), o tânără rebelă, cu o personalitate puternică. (detalii despre ea, AICI

Sezon nou, reguli noi, la MasterChef

MasterChef revine la Pro TV după doi ani de pauză, cu un nou  juriu, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) și Cosmin Tudoran (pasionat de vinuri și fost Cassa Loco). 

Noutatea sezonului șapte este „Șorțul de aur”, un Golden Buzz, în variantă MasterCHef. Fiecare jurat are la dispoziție un șorț de aur pe care să i-l ofere pe loc concurentului care îl impresionează cel mai tare. Cu acest șort, concurenții vor ajunge direct în bucătăria MasterChef, unde 18 concurenți se vor lupta pentru premiul în valoare de 50.000 de euro.

Totodată, emisiunea revine la vechiul regulament. Mai exact, revine momentul „audițiilor”, în care concurenții își prezintă farfuriile juraților. Această probă a dispărut în sezonul șase, care a fost și cel mai slab din punct de vedere al audiențelor. 

În plus, sezonul de anul acesta nu va mai avea prezentator, un rol care în primele șase sezoane i-a revenit lui Răzvan Fodor, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. Vor fi însă vedete invitate pe parcursul emisiunii. Printre numele vehiculate se numără Mihaela Rădulescu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, vedeta va avea mai multe apariții. 

Noul sezon a fost „spart” în patru ediții a câte o oră difuzate luni, marți, miercuri și joi, de la 22.30. 

Chefi la Cuțite, sezonul șapte, cu cel mai tânăr primar din România invitat

Tot astăzi, Chefi la Cuțite vine la Antena 1 cu un nou sezon. Emisiunea jurizată de chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu va debuta de la ora 20.00.

Printre concurenții sezonului se numără Nica Alin Adrian, din Dudeștii Noi, care, la vârsta de 23 de ani, a ajuns cel mai tânăr primar din România.

”Am venit la Chefi la cuțite ca să demonstrez tuturor celor care mai au dubii, că dacă ai un vis trebuie să îl urmezi fără regrete, cu toată convingerea, până la capăt. În acest fel cu siguranță se va îndeplini!”, spune cu multă convingere primarul Alin.

Deși a terminat Facultatea de Automatică și Calculatoare, acesta a ales să se dedice comunității sale, iar în anul 2004 a fost ales pentru prima dată în funcția de primar, fiind, la 23 de ani cel mai tânăr om ales vreodată în această funcție, în România: ”Licența am susținut-o între cele două tururi ale alegerilor locale. A fost o perioadă intensă în care am fost pus în situații dintre cele mai diverse care m-au marcat pentru viitor”, mărturisește acesta.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa, nu m-ati dezamagit. Daca nu scria Ezel, productie turceasca nu era stire despre Vlad. De guvern nimic?
  • Spulberă tot PRO TV cu Vlad sezonul 2 și MasterChef !! PRO TV o să aibă peste 2 milioane de telespectatori în intervalul 20:30-23:30 !! Trecerile de audiție sunt plictisitoare la Chefi la Cuțite după care urmează XNS vs MasterChef !
  • Lupta cea mare va fi intre Vlad si chefi la cutite. N-am asteptari prea mari de la MasterChef, avand in vedere programarea defectuoasa cu ep de 1h, de luni pana joi, de la ora 22.30. Programul ProTV ar trebui modificat urgent si programat MasterChef Martea si joia, de la ora 21.30, dupa Las Fierbinti.
  • Acum sa vedem cine porneste bine si cine mai prost , cred ca vor fi apropiate cu un plus pentru pro , zic bine Razvane ,pe maine ,

Trimite un comentariu